Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir cinlik :) char transfer ??


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Diyelimki ben bir priest istiyorum ama zamanım yok kasacak. Ve patidende bir arkadaş aha bende oyunu bırakıcam bende priest var diyor. Bu yeni cıkan battle.net acc birleştirme nanesi ile o arkadaşın accountu ben satın aldıktan sonra battle.net accounta bağlarsam o charı kendi normal accountuma almak için bir sorun var mı yoksa direk alabiliyormuyum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde yaptım bu işlemi. iki acc vardı fakat birinde soyadımı tr karakterli digerinde normal girmistim ve char transfer edemiyordum bu yüzden. yaklasık 2 ay kadar bnet accountların gelmesini bekledim sabırla ve sonunda gelince hemen iki acc da ekledim bnet accounta. Prosedür şu şekilde oluyor:
- bnet account oluştururken girdiğiniz kimlik-iletişim vs bilgileri esas alınıyor ve bnet accounta eklediğiniz tüm wow accountları bu bilgilere sahip oluyor artık..
-eğer aynı battle net accounta eklenmiş iki wow accountu arasında transfer yapacaksanız bekleme olayı olmuyor, farklı bnet accountlarına eklenmiş wow accountlarıa rasında transfer yaparsanız extra güvenlik sebepli bekleme oluyor 30 gün.
-aynı bnet accounta eklenmiş 2 farklı wow hesabından aynı anda oyuna girebiliyorsunuz.
-bnet accountla login olduktan sonra hangi accountla oynayacağınızı sececeginiz bir ufak menu geliyor wow login ekranında..

Kısacası sorunun yanıtı, evet direk transfer edebiliyorsun isim - soy isim vs bilgileri eşitlenip aynı hale geldiği için iki accountun da...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla anladığım kadarıyla yorum yapıyorum sadece
sen şimdi acc ları tek bi battle net üyeliginde toplayınca hepsinin ismi 1 kişiye kayıt olcak daha sonra bunu battle net üyeliğinden ayırsan bile senın ismin orada kalıyor olabilir (atıom kafamdan) cok detay soru bence battle net in forumlarında sor bu detayı

ekleme: battlenet e oyunlar eklendiği gibi cıkarılıyor diye biliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bir çok sitedede okuduğum kadarıyla;

1-bir kere merge edildimi unmerge edilemiyor
2-Account bilgileri tamamen battle.net account'una kayıyor , eğer account aldıysanız zamanında parayla falan , battle.net account'u(kendi bilgilerinizle) yaratıp mergelerseniz account tamamen sizin bilgilerinizle açılmışçasına hesabınıza ekleniyor.
3-Blizz'in kimlik kontrolü yapmadan sadece account name/password'le merge'e izin vermesinin tek mantıklı açıklaması trader/seller camia'sının tekerine çomak sokmak bariz şekilde:D
4-Satın alırken önemli değil ama trade yaparken mutlaka account'un battle.net'de mergelenmiş olduğuna emin olun kendiniz içinde karşı tarafınki içinde(gerçi karşı taraf sizi pek ilgilendirmez).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...