Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Diyelimki ben bir priest istiyorum ama zamanım yok kasacak. Ve patidende bir arkadaş aha bende oyunu bırakıcam bende priest var diyor. Bu yeni cıkan battle.net acc birleştirme nanesi ile o arkadaşın accountu ben satın aldıktan sonra battle.net accounta bağlarsam o charı kendi normal accountuma almak için bir sorun var mı yoksa direk alabiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Direk mig edebiliyorsun diye biliyorum. Yanlış biliyorsam en ağır şekilde trolleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 O zaman WTB 80 Priestlı account hehe ama ucuzundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Alemsin dünür, Ama düşünce yapını beğendim, eğer bu oluyorsa bende druid talibiyim :) Deneyimle bakalım sen, bende duruma göre ayarlarım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Wow accountu merge ettiğin zaman altta bir uyarı çıkıyor. Güvenlik sebebiyle 30 gün boyunca migration'a kapalıdır diye. Denemedim ama eğer dopruysa 30 gün boyunca o accounttan hiç bir karakteri migrate edemezsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yiğen askere gitmeden satıcak charını o satmadan merge ederim :D sonra haxlerim.. garibim uğraşsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 geçenlerde yaptım bu işlemi. iki acc vardı fakat birinde soyadımı tr karakterli digerinde normal girmistim ve char transfer edemiyordum bu yüzden. yaklasık 2 ay kadar bnet accountların gelmesini bekledim sabırla ve sonunda gelince hemen iki acc da ekledim bnet accounta. Prosedür şu şekilde oluyor: - bnet account oluştururken girdiğiniz kimlik-iletişim vs bilgileri esas alınıyor ve bnet accounta eklediğiniz tüm wow accountları bu bilgilere sahip oluyor artık.. -eğer aynı battle net accounta eklenmiş iki wow accountu arasında transfer yapacaksanız bekleme olayı olmuyor, farklı bnet accountlarına eklenmiş wow accountlarıa rasında transfer yaparsanız extra güvenlik sebepli bekleme oluyor 30 gün. -aynı bnet accounta eklenmiş 2 farklı wow hesabından aynı anda oyuna girebiliyorsunuz. -bnet accountla login olduktan sonra hangi accountla oynayacağınızı sececeginiz bir ufak menu geliyor wow login ekranında.. Kısacası sorunun yanıtı, evet direk transfer edebiliyorsun isim - soy isim vs bilgileri eşitlenip aynı hale geldiği için iki accountun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 üsttekinin aynısı. ben yaptım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 devlet otv indirimi yapıo piyasa canlanıo blizzard da bnet hesabı adı altında piyasayı canlandırmak istiyor sanırım :D wts ud rog o zman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 şimdi satın aldığımız account'u kendimiz bir battlenet hesabı açıp mergelersek o account'un bütün bilgileri bu battlenet account'ununkilerlemi değişiyor direk olarak? Yani account oluşturulurkenki haliyle kalmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 PEki 10 puanlık soru. TBC accountun olan bir accounttan wotlka transfer oluyor mu yoksa TBCyi WOTLK upgrade etmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eğer bilgiler komple değişiyorsa Scammer camiyasında yepyeni ufuklar açıldı demektir.Trade falan işleri direk yalan olur böyle.Kullanıcı adı/şifreyi eline ilk alan direk merge'ler account'u kimliklede alamazsın artık.Fena bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tbc deki her char wotlk a transfer olur fakat wotlk daki dk ve 71+ charlar transfer olmaz 10puan + rep plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 PEki madem cin kere ciniz birde son sorumuz var. 2 accountta wotlk 2sinide aynı battle.nete bagladım 1 charı transfer ettim. Daha sonra yeni accountu battle.net accountumdan ayırıp geri verebilirmiyim sahibine? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ayrılmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 valla anladığım kadarıyla yorum yapıyorum sadece sen şimdi acc ları tek bi battle net üyeliginde toplayınca hepsinin ismi 1 kişiye kayıt olcak daha sonra bunu battle net üyeliğinden ayırsan bile senın ismin orada kalıyor olabilir (atıom kafamdan) cok detay soru bence battle net in forumlarında sor bu detayı ekleme: battlenet e oyunlar eklendiği gibi cıkarılıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 şimdi bir çok sitedede okuduğum kadarıyla; 1-bir kere merge edildimi unmerge edilemiyor 2-Account bilgileri tamamen battle.net account'una kayıyor , eğer account aldıysanız zamanında parayla falan , battle.net account'u(kendi bilgilerinizle) yaratıp mergelerseniz account tamamen sizin bilgilerinizle açılmışçasına hesabınıza ekleniyor. 3-Blizz'in kimlik kontrolü yapmadan sadece account name/password'le merge'e izin vermesinin tek mantıklı açıklaması trader/seller camia'sının tekerine çomak sokmak bariz şekilde:D 4-Satın alırken önemli değil ama trade yaparken mutlaka account'un battle.net'de mergelenmiş olduğuna emin olun kendiniz içinde karşı tarafınki içinde(gerçi karşı taraf sizi pek ilgilendirmez). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bir nevi wow acc değil de battle net acc satıcaz anladığım kadarıyla güvenlik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 EVIL_DeaD said: bir nevi wow acc değil de battle net acc satıcaz anladığım kadarıyla güvenlik için bnet bilgileri değişmiyor alsanda bişi farketmez direk geri alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bir kere merge ettikten sonra acc. ayrılmıyor diye biliyorum ben de.. 2 battle.net accountu arasında transfer yapmak istiyorsanız yine soyada bakılıyor olması lazım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 battle net açılıyor mu sizde şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 küfredecem yalnız account ekledim us e attı otomatik, halbuki eu dan ekledim. login sayfasında çıkmıyor account management girilmiyor mal gibi kaldı öle. us sayfasında dan da girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kendi account management a girince de type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. bu hata gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 2 account u merge edince, 2 sine ayrı ayrı para odemek mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 evet de bu neden accountu durup duruken us e attı. ve neden account management açılmıyor. saçma sapan iş ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar