Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ubuntu wine sorunu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

said:
ildeniz@rocky:~$ wine iview423_setup.exe
fixme:system:SetProcessDPIAware stub!
fixme:iphlpapi:NotifyAddrChange (Handle 0x7d0329e8, overlapped 0x7d0329cc): stub
fixme:shell:DllCanUnloadNow stub
get fences failed: -1
param: 6, val: 0
wine: configuration in '/home/ildeniz/.wine' has been updated.
wine: could not load L"C:windowssystem32iview423_setup.exe": Module not found

dedi ben de kurulum dosyasını system32 klasörüne kopyaladım sonrasında şöyle oldu

said:
err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"C:windowssystem32iview423_setup.exe") not found
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:windowssystem32iview423_setup.exe" failed, status c0000135

diye birşey o9ldu.. ne yapayım ubuntudan kubuntuya bile geçebilirim ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benim verdiğim komutu yazmayı denedin mi? Tüm Wine'ı ilk kurulduğu hale getirecek o. Wine'da bir sorun çıkmış belli ki, ben çözemem onu, Wine'ı o kadar bilmiyorum yani.

Sonra winefile programını çalıştır Alt+F2'den, oradan setup dosyasını bulup yükle.

WineDB'de de sorabilirisin tabii bu hatalarla.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

...sonrasında şöyle oldu

said:
err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"C:windowssystem32iview423_setup.exe") not found
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:windowssystem32iview423_setup.exe" failed, status c0000135

O dosyayi bulup system32 altina atmayi dener misin ?

edit : eger o isimde bir dosya varsa dosyanin orda yazdigi gibi buyuk harfli olacak sekilde bir kopyasini yaratip denemende fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi söyledim ya, Wine klasörünü kaldıracaksın, Ares falan herşey silenecek, Wine ilk haline dönecek, o zaman çalışır. Tekrar yükleyeceksin herşeyi tabii. Hatta garanti olsun diye Wine folderını sildikten sonra Wine'ı da tekrar yükle paket yöneticinle.

Gizli bir dosya var home folderında .wine diye. Onu sileceksin. Onun içinde Wine'ın emüle ettiği Windows.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...