BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daha önceden ares kurdupum ve çalıştırabildiğim wine ile bir kere de farmfrenzy2 oyununu yüklemiştim.. oynadım hatta fekat farmfrenzy pause dayken kendi kendine kapandı ve bir daha wine ile exe programı çalştıramadım.. ama ares i hâlâ açıp dl yapaibliyorum yardım :( format atmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 wine hep kafadan sakat ya :) ben bir gün çalıştırdığımı öbür gün çalıştıramıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Formata gerek yok. Konsola şunu yaz: rm -rf ~/.wine Wine'ı sıfırlayacaktır. Ares sorun çıkardıysa yerine frostwire yükle. Linux için Ares tarzı bir paylaşım programı. Limewire'i kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eski hamam eski tas .exe uzantılı dosyalara çift tıklama yapıyorum ama yok kuruluma fln girmiyor ares le de sorunum yok zaten çalışan tek program o exe li olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konsoldan "wine dosya.exe" seklinde calistirmayi dener misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 said: ildeniz@rocky:~$ wine iview423_setup.exe fixme:system:SetProcessDPIAware stub! fixme:iphlpapi:NotifyAddrChange (Handle 0x7d0329e8, overlapped 0x7d0329cc): stub fixme:shell:DllCanUnloadNow stub get fences failed: -1 param: 6, val: 0 wine: configuration in '/home/ildeniz/.wine' has been updated. wine: could not load L"C:windowssystem32iview423_setup.exe": Module not found dedi ben de kurulum dosyasını system32 klasörüne kopyaladım sonrasında şöyle oldu said: ildeniz@rocky:~$ wine iview423_setup.exe err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"C:windowssystem32iview423_setup.exe") not found err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:windowssystem32iview423_setup.exe" failed, status c0000135 diye birşey o9ldu.. ne yapayım ubuntudan kubuntuya bile geçebilirim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Benim verdiğim komutu yazmayı denedin mi? Tüm Wine'ı ilk kurulduğu hale getirecek o. Wine'da bir sorun çıkmış belli ki, ben çözemem onu, Wine'ı o kadar bilmiyorum yani. Sonra winefile programını çalıştır Alt+F2'den, oradan setup dosyasını bulup yükle. WineDB'de de sorabilirisin tabii bu hatalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 BabacumMostors said: ...sonrasında şöyle oldu said: ildeniz@rocky:~$ wine iview423_setup.exe err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"C:windowssystem32iview423_setup.exe") not found err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:windowssystem32iview423_setup.exe" failed, status c0000135 O dosyayi bulup system32 altina atmayi dener misin ? edit : eger o isimde bir dosya varsa dosyanin orda yazdigi gibi buyuk harfli olacak sekilde bir kopyasini yaratip denemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok valla hiç bir değişklik yok bu sefer sadece hiç bir şey yapmıyor görünürde ehe ben en iyisi temiz bir format + kubuntu kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Eğer ~/.wine klasörünü sildikten sonrada çalışmıyorsa format bir işe yaramaz. Zaten o klasörü silerek wine'a format atmış gibi oluyorsun. rm -rf komutu klasör siler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Wine AppDB'ye naksana, belki çalıştırmaya çalışrığın program Wİne ile uyumlu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 irfan viewçalıştırıyor diyorda.. daha önce çalıştırdığım programlar da çalışmıyor.. ee formatda işe yaramıyorsa.. xp mi kuracam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Abi söyledim ya, Wine klasörünü kaldıracaksın, Ares falan herşey silenecek, Wine ilk haline dönecek, o zaman çalışır. Tekrar yükleyeceksin herşeyi tabii. Hatta garanti olsun diye Wine folderını sildikten sonra Wine'ı da tekrar yükle paket yöneticinle. Gizli bir dosya var home folderında .wine diye. Onu sileceksin. Onun içinde Wine'ın emüle ettiği Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İlk çalıştırdığın Windows programı ile wine klasörü ve içindeki Windows tekrar yaratılacak otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar