levent34 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 merhaba arkadaslar ben bu oyunu yeni ladım kurdum oyuna baslayacagım fakat oyun hakkında hiç bir bilgim yok bana yardım cı olucak varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 modlar biRAZDAN GELİRLER YARDIMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne konuda yardim istedigini soylesen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levent34 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 simdi oyuna yani baslayacagım için hangi serverde ve hangi karakter acmam daha iyi olur turklerin cok bulundugu server hangisi bu konularda yardım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Turk Guildleri Eltharion Karak Norn Karak Eight Peaks Order Karak Eight Peaks Destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Server K8P taraf destruction guild invadoria member sayısı 58 aktif ortalama 16-18 2 si hariç 56 sı türk sitemize üye olup aradığımız klaslardan birini açarsan bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Yukarıda yararlı linkler var, aşağıda x guild y serverı gibi bir sürü topic var, onlara bakarsın. Topic açmadan biraz bakınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar