Armentum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 neden bizden su japonlar gibi birileri çıkmıyor. /discuss dipnot: 2 ci videoya psikolojimi Salim - Alo dan daha fazla bozdu, dötü yiyen izlesin. dipnot2: 2ci video hakkında "cheeseus christ" dipnot3: mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi ben o ilk video ya 31 May 2009, 22:51 den beri hastayım zaten. ikinci videoyu teğet geçtim srry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 asyalı sevmem ama ilk klip tahrik edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 japanese highschool girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ilk kliptekilere rep ama pop kültür konusunda amerikayı 10 sene geriden takip ediyorlar sdf. Britney bunları yapmıştı baya önce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2. video hakikaten ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 peynirli pizza ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2. videoyu 2 saniye izleyip kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 devamı daha şahane ama mozarella falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2nci vidyonun sözleri lol. "4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta çok mersi hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kilonu kolla Ektra mozeralla hepsi 4 peynirli pizza Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye 4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kilonu kolla Extra mozeralla Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye İç iç iç iç 4 peynirli pizza Ye ye ye ye Bir varsın bir bir yoksun Anlık bir rüya ye ye ye yeee Çok sevdim bayıldım Bitmez bu sevda" sözler tam degil ama olsun asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 e iyi de bizde yapılan şarkıların %90'ı direk çöp caponlarda bu oran %70 falandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi hem lise üniforması hem yağmurlu havada, kusura bakmayın ama benim için yapmışlar bu klibi... yalnız sound direk gazette'nin soundu? veya tüm jap-pop rock'lar birbiri ile aynı. ps:evt deli gibi gazette dinliyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 piiza ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Rw3_UlSVE9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha hem liseli hem ıslak hemde üstüne üstlük japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 onu diyorum işte bende daha ulu bişi olamaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi taparım ben bunları tapar.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 GwindonSurion said: cacığa malzeme çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Red said: asyalı sevmem ama ilk klip tahrik edici sen de bir kere birşeye tahrik olma birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu grup pepsi bu şarkıyı yapmadan önce nette pizza fantezisine denk gelmiş ordan esinlesmişler aradım sordum yani hani olurya iri kaslı ve çıplak pizzacı eve gelir şans eseri evin hanımı evde yalnızdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aga o değil şarıl şarıl su içinde elektro gitar çalıyorlar, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 1. videodaki kızlar süper ya asyalı fetişi (check) lise eteği (check) şirin kız (check) ıslak saçlar (check) şarkı da güzel *tapınır* hepsi de saçmalamış, imha edin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben basscıya tapmaya başladım bile ne güzel vurduruo gitara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar