Armentum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 neden bizden su japonlar gibi birileri çıkmıyor. /discuss dipnot: 2 ci videoya psikolojimi Salim - Alo dan daha fazla bozdu, dötü yiyen izlesin. dipnot2: 2ci video hakkında "cheeseus christ" dipnot3: mindfuck
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi ben o ilk video ya 31 May 2009, 22:51 den beri hastayım zaten. ikinci videoyu teğet geçtim srry.
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 asyalı sevmem ama ilk klip tahrik edici
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ilk kliptekilere rep ama pop kültür konusunda amerikayı 10 sene geriden takip ediyorlar sdf. Britney bunları yapmıştı baya önce hehe
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2. videoyu 2 saniye izleyip kapattım
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 devamı daha şahane ama mozarella falan diyor
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2nci vidyonun sözleri lol. "4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta çok mersi hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kilonu kolla Ektra mozeralla hepsi 4 peynirli pizza Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye 4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kilonu kolla Extra mozeralla Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye İç iç iç iç 4 peynirli pizza Ye ye ye ye Bir varsın bir bir yoksun Anlık bir rüya ye ye ye yeee Çok sevdim bayıldım Bitmez bu sevda" sözler tam degil ama olsun asdas
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 e iyi de bizde yapılan şarkıların %90'ı direk çöp caponlarda bu oran %70 falandır..
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi hem lise üniforması hem yağmurlu havada, kusura bakmayın ama benim için yapmışlar bu klibi... yalnız sound direk gazette'nin soundu? veya tüm jap-pop rock'lar birbiri ile aynı. ps:evt deli gibi gazette dinliyorum bu aralar.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Rw3_UlSVE9M
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha hem liseli hem ıslak hemde üstüne üstlük japon
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 onu diyorum işte bende daha ulu bişi olamaz daha
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 GwindonSurion said: cacığa malzeme çıktı
Syn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Red said: asyalı sevmem ama ilk klip tahrik edici sen de bir kere birşeye tahrik olma birader
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu grup pepsi bu şarkıyı yapmadan önce nette pizza fantezisine denk gelmiş ordan esinlesmişler aradım sordum yani hani olurya iri kaslı ve çıplak pizzacı eve gelir şans eseri evin hanımı evde yalnızdır...
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aga o değil şarıl şarıl su içinde elektro gitar çalıyorlar, anlamadım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 1. videodaki kızlar süper ya asyalı fetişi (check) lise eteği (check) şirin kız (check) ıslak saçlar (check) şarkı da güzel *tapınır* hepsi de saçmalamış, imha edin pls.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben basscıya tapmaya başladım bile ne güzel vurduruo gitara
Öne çıkan mesajlar