Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Çok detay vermeye gerek görmedim şuan için. Ankara'da yaşayan ya da Ankara hakkında bilgi sahibi, emlak konusuna hakim birini arıyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne sorcağına bağlı ben bayadır bakıyorum ankaradaki kiralık evlere filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Tamam o halde ben sorularımı dile getireyim. Stüdyo ev fiyatları ne düzeyde Ankara'da ? Semtlere göre fiyat dağılımı nasıl değişiyor ve ne düzeyde oluyor. Hali hazırda bitmemiş inşaat halinde ya da ilerisi için proje kapsamında olan s. evlerle ilgili bilgi alabileceğimiz bir emlak firması var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hmm satılık soruyomuşsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Evet o yüzden emlak konusuyla ilişkili birini aradım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 semtlere göre şöyle değişir, gitmekten zevk aldığın semtlerde (bahçeli, küçükesat, emek, çankaya) pahalı, diğer yerlerde de üni.ye yakınlığına göre pahalı :D diğer yerlerde ucuz ama geri kalan da işe yaramıo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 köpeği alıcaklar mı eve onu da araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aylardır ev arıyorum ama İstanbul, yardımcı olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bilgiler için tşk ederim ancak yinede daha detaylı bilgilere ihtiyacım var birazda neti tarayacağım artık. Bilgi sahibi patiler net rakamlar sunabilirse semt semt sıralama yapabilirse fiyat açısından çok şahane olur :) @greeny ankaraya taşınmayacağım köpişimin orda işi ne :P Ben sadece yatırım amaçlı olarak düşünüyorum sahip olduğum bir miktar paranın bankada düşük faizde erimesine daha fazla seyirci kalmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Genelde bütün emlak ofisleri artık portföylerini sahibinden.com'a koyuyor, oradan bakabilirsin. Yeni yapılan evlere pek heveslenme bence bir de, 0 evin kirası daha fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Daha iyi işte :p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Haa sen almak istiyormuşsun okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar