fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "midye dolma" said: dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. LEZBİYEN OLCAN Dİ Mİ LEZBİYEN OLCAN?? LEZBİYEN OL LAN NOLUR LEZBİYEN OL! bunun o 4 yıl cıkıp sonra ona adam gibi hicbisey anlatmadan ayrıldıgı sevgilisi girmis o olaya coktan. o olaylara benden once girilmis yani. kız lezbiyen ilişki yasamıs bu MAL adam yüzünden erkeklerden soguyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sebep ariyormus kiz kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Benimde bi ara takildigim kiz lez oldu son erkek arkadasi oldum. Erkek irkindan sogudu benden sonra:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: "midye dolma" said: dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. LEZBİYEN OLCAN Dİ Mİ LEZBİYEN OLCAN?? LEZBİYEN OL LAN NOLUR LEZBİYEN OL! bunun o 4 yıl cıkıp sonra ona adam gibi hicbisey anlatmadan ayrıldıgı sevgilisi girmis o olaya coktan. o olaylara benden once girilmis yani. kız lezbiyen ilişki yasamıs bu MAL adam yüzünden erkeklerden soguyup. e sen de dene güzel bişeydir belki kızla sevişiyon işte daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 OO topic birden güzelleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dallas gibi lan dur dur bi çekil şurdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 offtopic oldu killatin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: "midye dolma" said: dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. LEZBİYEN OLCAN Dİ Mİ LEZBİYEN OLCAN?? LEZBİYEN OL LAN NOLUR LEZBİYEN OL! bunun o 4 yıl cıkıp sonra ona adam gibi hicbisey anlatmadan ayrıldıgı sevgilisi girmis o olaya coktan. o olaylara benden once girilmis yani. kız lezbiyen ilişki yasamıs bu MAL adam yüzünden erkeklerden soguyup.e yani lezbiyen iliski yasamis bi kizla cekisme ihtimalin yok kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben de eski kız arkadaşım yüzünden gay olacam. yunus boşmusun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 wotlk cd key buldum ayke cok mutluyum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Cocuk seni bayaa uzmus belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı emişmeli fotoğrafınız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Zamanla gecer tecrubeyle sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ginaly said: dunno said: ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı emişmeli fotoğrafınız var mı AODFJSADFJGDFGJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 üzüleceğin bişey yapmanı istemem dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı ya sen de git kızla seviş adamı üz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yapmis bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 akşam çocuklarla takılcaz gitar filan, şarap da var gelsene dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 herkes herkesi uzuyor, bu son uzulmen de degil yani. bence bu asktir bilmemnedir turu seylere bu kadar uzulursen yarin obur gun basina ciddi sorunlar geldiginde mucadele edemeyeceksin. enerjini uzuntunu filan idareli harca yahu deger mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Penthesilea said: dunno said: "midye dolma" said: dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. LEZBİYEN OLCAN Dİ Mİ LEZBİYEN OLCAN?? LEZBİYEN OL LAN NOLUR LEZBİYEN OL! bunun o 4 yıl cıkıp sonra ona adam gibi hicbisey anlatmadan ayrıldıgı sevgilisi girmis o olaya coktan. o olaylara benden once girilmis yani. kız lezbiyen ilişki yasamıs bu MAL adam yüzünden erkeklerden soguyup.e yani lezbiyen iliski yasamis bi kizla cekisme ihtimalin yok kusura bakma Evet bu çok doğru Dunno, bir kızla ilişki yaşarsan elinde tutamayacağın erkek yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lexius said: dunno said: ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı ya sen de git kızla seviş adamı üz Erkek adam öyle şeye üzülmez aga, yapmayın böyle hataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 himym 2x01 Barney'nin marsala kizlari analizi, lily'den ayrildiktan sonra. Bu durumu acikliyor usenmeyin acin bakin:ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lexius said: dunno said: ya o kızı bilemem ben. benim bildigim bu adam beni cok üzdü, hayal kırıklıgına ugrattı ya sen de git kızla seviş adamı üz adam üzülmezki olm gelin benim yanımda sevişin der en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar