Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk'in yerine ben cevap vermek istiyorum; http://hancilaryapi.com/urunimages/nalburiye/TOKMAK%20A%C4%9EA%C3%87%20SAPLI%2012%20L%C4%B0K%20PLAST%C4%B0K%20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne istiyorum biliyo musunuz sizden. bu adam allahın dingiliymis cık karsısına bagır cagır ne istiyosan soyle sonra da cıkart at hayatından demenizi haklısın dunno demenizi bi de onun pişmen olmasını saglıycak bi oneride bulunsanız tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu adam allahın dingiliymis cık karsısına bagır cagır ne istiyosan soyle sonra da cıkart at hayatından haklisin dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 *onun pişmen olmasını sağlayacak bi oneri* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya o filmlerde oluyor bagirmak cagirmak filan ne geregi var. yapma yaparsn daha cok triplere girersin benden soylemesi. boyle seyler insana istedigi hissi vermiyor dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adamın ne yaptığını bilmiyoruz ki. adam bişey yaptı diyosun sonra ben krizlere girdim de dellendim de içim sıkıldı da bilmemne de adam ne yaptı onu söylesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bul birini yeni pişman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk said: ya o filmlerde oluyor bagirmak cagirmak filan ne geregi var. yapma yaparsn daha cok triplere girersin benden soylemesi. boyle seyler insana istedigi hissi vermiyor dunno. filmlerden özenip yaptım en son böyle bişey yanlız işe yaradım baya. tüm sıkıntım geçti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya sen baska bu kiz baska biliyon fd fdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 eheeh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 başka bir erkekle şansını denedinmi hiç dunno? ben boştayım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk said: ya sen baska bu kiz baska biliyon fd fdfgd sen bana uzun uzun feeeeeeeeeee de nihanım kfjhfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 herseyi soylesem karsısında diye dusunuyorum ama yuzyuze olunca istedigim gibi konusamam ve biseyler eksik kalır hep. yazmak da istemiyorum. artık ona yazı yazmak fln hicbisey yapmak istemiyorum. bilmiyorum ne yapsam. sifreni denedim ve mailin acıldı ben de maillerini okudum mu diycem bi de. ne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1K7fL5s_1ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: burtonesk said: ya sen baska bu kiz baska biliyon fd fdfgd sen bana uzun uzun feeeeeeeeeee de nihanım kfjhfk. kendi dikigimi sokemiyorum selinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 direk bırak sen de rahat et adam da kfjl. sonra sen tibette yedi yıl geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evet aynen öle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mektup yaz bitane kus bütün kinin . al karşına allah seni top etsin de çak tokadı.. sora mektubu bırak dön arkanı git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk said: utopia said: burtonesk said: ya sen baska bu kiz baska biliyon fd fdfgd sen bana uzun uzun feeeeeeeeeee de nihanım kfjhfk. kendi dikigimi sokemiyorum selinim eh günümüzde 3000-4000 kız felan renge reank derken normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 naber selin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 eh iyi ya nihanlaydık bugün yorulduk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olsun nihana bişi diyemiyom. razıyım nihana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. LEZBİYEN OLCAN Dİ Mİ LEZBİYEN OLCAN?? LEZBİYEN OL LAN NOLUR LEZBİYEN OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: tiksindim artık ilişkilerden. aşktan sevgiden sogudum yemin ederim. ya pardon ama şu lafın üstüne spontane seviş demekten başka bişi diyemicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar