Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?40,4101655,4101682#msg-4101682 şurdaki sorunumu çözmek için uğraşırken bu çıktı başıma. Şöyle anlatayım, ekran kartımın sürücüsünü güncelledim, kendi kendine çözünürlük değiştirdi sanırsam fakat görüntü geldi. sonra baştan başlattım, açıldı ve monitörde çözünürlüğü desteklemediği yazıyor şu anda. yani windows açık fakat görüntü yok. nasıl düzeltilir bu sorun başka bir monitör takmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 isletim sistemin nedir? ek: o konuda da denmis, guvenli kip cozecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 vista 32 bit bf2142 topicinde moriQ güvenli kipte değiştir dedi, denedim olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 guvenli kipte acamadin mi, yoksa guvenli kipte actiktan sonra duzeltemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 güvenli kipte açıldı, çözünürlüğü eskisi gibi 1280 1024 'e çevirdim (ekran yenileme hızını değiştiremiyorum zaten güvenli kipten) baştan başlattım aynı şekilde kaldı. sonra 640 480'de açtım, mouse imleci geldi, vista logosu geldi, sonra hepsi gitti yine monitörün uyarısı geldi. en son yaptığım güvenli kipte açıp ekran kartının çözünürlük sürücülerini kaldırdım şu anda açıldı. son sürücüde mi bi problem var benim monitörde mi? (ekran kartı geforce 9800 gtx bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 buyuk ihtimalle suruculerde sorun vardir. once tekrar indirmeyi, o da olmazsa bir onceki surumu indireyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aslında sorun windowsun salaklığı, bu gibni durumlarda ekran çözünürlüğünü değiştirebilmek için keyboard shortcut var bir tane ama bulamadım bir türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 vga modunda aç tarzı bişi olması lazım F8 menüsünde. Onu seç, öyle aç, sonra tekrar çözünürlüğü ayarla. O seçenek bilgisayarı normal modda sadece düşük çöz. de açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar