Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 MM2de movienin bir kısmını hızlı oynatarak geçmem lazım. Hızlı oynatılacak kısmı split etmeyi becerdim ama MM2de bu kısmı x2normal play hızında geç gibi bir seçenek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ok buldum effect kısmında en altta speed up down olarak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mm kullanmak bana gereksiz geliyor açıkçası. üstelik bir film yapmam gerekiyordu MM'yi açtım ve altından kalkamadım. Premiere yükledimde öyle yaptım. garip bi şekilde daha zor MM, aradığını bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 premiere hic kullanmadim da, movie maker kullanmam gerekmisti bir kere. cok basit geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar