Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butun orderlara

Mina

Öne çıkan mesajlar

Hehe Oasis, bu sizin gariban orderların uretımı yaff. adamlar duygularını artık bu sekılde dıle getırıyor :P

Bırde oyunda yenı bı cag baslamısta farkında degılmısız. Pıyasada bır kac BW var mesela Liffstar,tastelesss ve bır kac tane daha sanırım arkadaslarda G15 klavye var.Yapmıslar makrolarını oyun ıcınden tek tus 5 buyu patlatıyor 1 sanıye ıcınde allah razı olsun. Csr lara appeal cekıyoruz, durum uzerındekı calsmalarımız dvm edıyor dıyorlar. Sende yap bak adam kesersın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Yok yalan oldu yine.Destro iyi savundu fortu.Black Crag biraz daha erken kitlenseydi destro savunmasını bölücektik ama arada 5dk vardı.Neyse bir dahakine artık:)Ayrıca izin verin de girelim bari yoksa order iyice küsücek:)

dest zamanında ne kadar küstüyse sizinkilerde o kadar küser be harir. ben hala su 200 tane 40 lvl wl setli orderın burlokta esen gürleyen disiplinli aşırı organize playerlarını arıyorum. hep bilindik yüzler hep aynı adamlar saldırıyor, savunuyor. neredeler ki?

edit büdüt: ha bu kadar dest beklemiyorlardı direnemediler. :D hatırlatmalar için teşekkürler. :D
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

Harir said:

Yok yalan oldu yine.Destro iyi savundu fortu.Black Crag biraz daha erken kitlenseydi destro savunmasını bölücektik ama arada 5dk vardı.Neyse bir dahakine artık:)Ayrıca izin verin de girelim bari yoksa order iyice küsücek:)

dest zamanında ne kadar küstüyse sizinkilerde o kadar küser be harir. ben hala su 200 tane 40 lvl wl setli orderın burlokta esen gürleyen disiplinli aşırı organize playerlarını arıyorum. hep bilindik yüzler hep aynı adamlar saldırıyor, savunuyor. neredeler ki?

edit büdüt: ha bu kadar dest beklemiyorlardı direnemediler. :D hatırlatmalar için teşekkürler. :D
onlar traş adamlar ya daha geldikleri ilk gece moonlapse caledor u kitletmeyince adamlar bıraktı oynamayı ilk gün yüzlerce member ı olan burlok ekibinden 2.gün 15 kişi fln vardı (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...