Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google'ın Kurucusu Ölü Bulundu


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

link



İnternetin bir numaralı arama motoru Google'ın kurucuları arasında yer alan ve akıl hocası olarak bilinen Rajeev Motwani, yüzme öğrenmek istiyordu.

Yoğun iş hayatı nedeniyle kendine vakit ayıramayan Rajev Motwani bir türlü yüzme dersi alacak zamanı yaratamadı. Aynı zamanda Amerika'da Stanford Üniversitesi'nde profesör olan Rajeev Motwani geçen cuma akşamı evinde öğrencilerine parti verdi.

Sabah çocukları kontrol etmek için eve gelen bakıcı, bahçedeki yüzme havuzundu profesörün cesediyle karşılaştı. Parti bittikten sonra hava almak için dışarı çıkan profesörün havuza düşerek boğulduğu sanılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allam adamın attı yoruma bak

said:
yaa parayla mutluluk olmuyo işte...

ne hödükler var ya kıskanç insanlar.
eğer haberde geçen doğruysa ki sanmıyorum ama genede allah rahmet eylesin.
o kadar salakmıymış bu adam ya googlenin kurucusu bide.
al bi yorum daha. ulann

said:
ukala birisi karşıdan karşıya geçmek için sandal a biniyor ve başlıyor sandalcıya sen mozart ı bilirmisin yok beyim pekala vals bilirmisin yok beyim bunun üzerine ukala sandalcıya diyorki bak senin hayatının % 10 boşa geçmiş. bu sırada sandalcı diyor ki beyim sen yüzme bilirmisin yok diyince eyvah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük adamdı, bikaç makalesini okumaya çalışmıştım ama pek anlamadım ingilizcem yetmemişti. Adamlar hakkını vererek iş yapıyor zengin olmayı hak ettiler. Yorumlar cidden 0-6 yaş grubu yorumları. Aziz Nesinin 'türkiyenin %60'ı salaktır.' lafını tekrar anıyor ve bir alıntıyla sözümü bitiriyorum.

said:
desenize dunya ona da kalmadi.. ne oldu milyar dolarlari, o satafatlar, o guzelim safahat? olum gercegini hicbirimizin aklindan cikarmamasi gerekir diye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

nasıl olsa ölücez calısmayalım, insanlıga faydamız dokunmasın, para kazanmayalım. ölüm gercegi var cunku.


Çok yakın bir arkadaşım bu düşünceye çok yakındı bir zamanlar. Adam okuluna gitmezdi çalışmazdı etmezdi hep hazırdan yerdi. 'Neden böyle yapıyosun olm biraz çabalasana' dediğim zaman bana kalkıp 'abi birazdan yoldan geçerken bana araba çarpmayacağı ne malum? hayat bu hemen bitebilir ben o kadar çalışacam didinecem sonra küt ölecem bu mudur yani!' gibi bir cevap verirdi.

Neticede yaş kemale erdi. Bu arkadaşta gitti bir akşam lisesine bitirdi liseyi onca sınıf tekrarından sonra. Birkaç işe girdi tutunamadı. 'Ya insanı köpek gibi çalıştırıyorlar ilkokul mezunu adam benim üstüm kalkıp bana emir veriyor' derdi işten ayrılma mazereti olarak ama asıl olay çalışmak koyuyordu adama geçmişte öyle aptal saptal mazeretleri aklına geliyordu hayıflanıyordu muhtemelen.

Neticede bu arkadaşım şimdilerde akıllanmaya başladı. Girdi açıköğretimden bir bölüme orayı bitirmeye uğraşıyor ancak gel gör ki 2 basamaklı 2 sayıyı toplayamaz. Çoğu zaman 1 basamaklı 2 sayıyı da yanlış toplar.

toggie'nin yorumu okuyunca bu arkadaş geldi aklıma anlatayım dedim. Yani sonu 'bu da böyle bir anımdı...' diye biten hikayelerden.

Konuya dönersek Allah rahmet eylesin adamın çoluğu çocuğu da varmış yazık olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben de öyle düşünürdüm 17 yaşındayken falan. En azından erken aklım başıma geldi. Biliyorsunuz şimdi okulumu bırakıp adam gibi, istediğimi yapacağım bir okula girmek istiyorum. Dershaneye yazıldım tekrar.

(21 yaşındayım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yorumlar korkunç ya...

Ülkedeki insanlar gerçekten böyle mi düşünüyor? Zengindir, ölsün, ne güzel :(


Ülkedeki insanlar değil ama internetteki insanların birçoğu böyle düşünüyor. Ne zaman zengin biri ölse bu insanlar kendi ezikliklerini varlıklı insanlardan çıkarmaya çalışıyorlar. Sanki onların durumlarının kötü olmasının sebebi varlık sahibi insanlar. İnternette bu tip yorumları çokça gördüm artık garipsemiyorum, oldukça sıradan bir durum.

Ha tabi bu tür yorumları yayınlayan platformlarında bu işte basitliği var. Birçok platform internetin varoş mahallesi konumuna gelmiş durumda doğru dürüst yorum görmek çok güç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...