elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hatta avukat bilardo oynarken çözmüştü o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ulan ben diyorum ninja ne euhaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o karı kocasını hapse tıktırıp kayınbiraderiyle kaçmak istiyomuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Xaenin said: Hiç belli olmaz. Hatırlatırım ki Süper Baba'daki Fikret(Fiko) adamı ağaçtan sektirerek vurmuştu ve öldürmüştü. Rikoşeyi küçümsemeyelim. hayır, fiko değil baska bi adamın mermisi vurmustu adamı. fikonun krusunu agaca salanmıştı o yuzden bulamamışlardı. bitek onun kursunu kayıp olduğu için o öldürdü dmeişlerdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://www.realultimatepower.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 suvras said: Olayı arabanın içindekiler olarak düşünürsek laf atmışsınız gibi algılanıyor üstüne bi de gülüp kahkalarla karşıdakini irrite etmişsiniz. Arabada biri olsa ne olmasa ne ? sizi araba veya ninjalık çarşaflılık neden ilgilendirsin ki ? niye bunu konuştunuz kahkahayı bastınız aranızda ? sarıldığı için sevgililere laf atan zihniyetle bi farkını göremedim. ikisi de benzer şeyler, şöyle ki ne yoldaki araba ne içindekiler samimiyeti durumu ne de kıyafetleri kimseyi ilgilendirmemeli. şüpheli bi durum olursa da polis çağırabilirsiniz en fazla. Kusura bakmayın ama burada "elinde içkiyle sağa sola laf atan serseri" tanımına girmişsiniz. valla bugün bağdat caddesin 4 ninja gördüm tiksindim. insanı iğrendiriyorlar kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Hata sizce bencede, iyi yırtmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar