Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja Saldırısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Hiç belli olmaz.

Hatırlatırım ki Süper Baba'daki Fikret(Fiko) adamı ağaçtan sektirerek vurmuştu ve öldürmüştü. Rikoşeyi küçümsemeyelim.

hayır, fiko değil baska bi adamın mermisi vurmustu adamı. fikonun krusunu agaca salanmıştı o yuzden bulamamışlardı. bitek onun kursunu kayıp olduğu için o öldürdü dmeişlerdi!
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

Olayı arabanın içindekiler olarak düşünürsek laf atmışsınız gibi algılanıyor üstüne bi de gülüp kahkalarla karşıdakini irrite etmişsiniz.

Arabada biri olsa ne olmasa ne ? sizi araba veya ninjalık çarşaflılık neden ilgilendirsin ki ? niye bunu konuştunuz kahkahayı bastınız aranızda ? sarıldığı için sevgililere laf atan zihniyetle bi farkını göremedim. ikisi de benzer şeyler, şöyle ki ne yoldaki araba ne içindekiler samimiyeti durumu ne de kıyafetleri kimseyi ilgilendirmemeli. şüpheli bi durum olursa da polis çağırabilirsiniz en fazla.

Kusura bakmayın ama burada "elinde içkiyle sağa sola laf atan serseri" tanımına girmişsiniz.

valla bugün bağdat caddesin 4 ninja gördüm tiksindim. insanı iğrendiriyorlar kendileri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...