Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mobile Authenticator çalışmıyor bunu nasıl kaldırabilirim? Accounta ekledim ama verdiği şifreyi girdiğimde login fail oluyor. Kaldırmanın her hangi bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mail atıcan yada konuşucan kaybettim hede hödö bi şekilde bi yalan uydurucan blizz e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mail attık cevap gelir 1 haftaya artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bu tip yenilikler oturmadan yeni gelin gibi atlamıycaz mobil şeylere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sync ettin di mi mobile authenticator i ? internet baglantisi aktifken sync etmen gerekiyo kullanmaya baslamadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Programda sync edicek bişey yokturda saatin sync olması gerekiyo, saat dilimi farkı etki ediyor olabilir.. Yada telefonun saatini manuel ayarladıysan, genelde bütün telefonlarda oluyo saati şebekeden otomatik alma gibi opsiyonlar, onları bi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yav ne maili ne araması? Account managementa gir. Authenticator bölümüne tıkla. De-attach mi ne var ona bas. 2 şifre isteyecek senden authenticatordan 2 şifreyi 30 saniye aralıkla bak yaz oraya. Kaldrdın authenticatorı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Authenticationda problem varsa siteyede giremez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ohyeah said: yav ne maili ne araması? Account managementa gir. Authenticator bölümüne tıkla. De-attach mi ne var ona bas. 2 şifre isteyecek senden authenticatordan 2 şifreyi 30 saniye aralıkla bak yaz oraya. Kaldrdın authenticatorı. Sorun şu ki authenticatorun verdiği şifreyi giriyorum ama account managementa girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 2 tane acc var birisinden cikarip otekisine sokabilirmiyim bu anahtarligi :D cumle super oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Evet. Battle.net accountuna girip remove mobile authenticator diceksin sonra diğerine ekliceksin. Yada istersen ikisinde birden durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yarın Blizze toplu baskın yapıcaz.. 6 gündür beklio lam Tode.. arıyoruz supportu 40dk 50dk bekliosun.. ben in-gameden petititon atsam bi faydası olurmu ki? olmadı arayıp arayıp küfür edicem açanlara.. ben bunaldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Cellobello said: Programda sync edicek bişey yokturda saatin sync olması gerekiyo, saat dilimi farkı etki ediyor olabilir.. Yada telefonun saatini manuel ayarladıysan, genelde bütün telefonlarda oluyo saati şebekeden otomatik alma gibi opsiyonlar, onları bi dene.. yaşanmıştır, forumlarda konuşulmuştur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bugun samsung için uyguladım $0.99 karşılığı telefonuma bir java uygulaması indirdim sorunsuz kullanıyorum.Herkese tavsiye ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Cevap geldiğinde muhtemelen CD Key, kimlik fotoğrafı gibi şeyler isteyecekler, bir hafta daha bekleyeceksin sonra. Şu saat sync işlerini biraz araştırıp, telefonla ulaşma işini de iyice dene derim şahsen. Julifton said: Bu tip yenilikler oturmadan yeni gelin gibi atlamıycaz mobil şeylere =) Çıkalı aylar oldu, kimsenin hemen atladığı yok yani. Auth kullanmak kadar da güzel bir şey yok dünyada ayrıca. İstersen alnına yaz şifreni, istersen en virüslü kafede gir, zerre derdin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tr'de satan yer varmı en azından izmirde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 mobile ı indiriosun cebine .99 usd tutarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 cep tel kullanmıyorum <_> su anahtarlık gibi olandan lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 trde satan yok cebe olanda parasız bnede o da vaR:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 .tr de satan yer yok derken ne kastediyorsunuz Ben türkiyedeyim ve aldım da hepsiburada.com yada gittigidiyor.com dan aldım yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar