matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 merhaba bende su an pavillion network var nerdeyse 3 sene oldu artik pek iyi durumda degil, ama ben genel olarak touchpad ini falan cok begeniyorum neyse su an tr de satilan en iyi 15.4 laptop hangisidir bilen var midir acikcasi cok alistim laptopuma boyle buyuk bir degisiklik olmadan gecis yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 En iyi derken? - Hardware olarak en iyi? - Fiyat olarak en iyi? - Fiyat/performans en iyi? Ayrica kullanim amacina gore bu yukaridaki sorular coklandirilabiliyor. Mesela, ev ve is kullanimi icin Dell'in a860'lari var. Fiyat/performans olarak cok iyi. Ama oyun oynayamazsin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 laptop soyle bir alet buldum nasil sizce? cpu su falan en iyisinden midir? bu mobile cpulari cok kacirdim ben ekran karti felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Buyuk degisiklik olmadan gecmek istiyorum demissin gerci ama hp uzun zmndir urun gamini giris-orta seviyesi makinelere(donanim olarak olmasada genel olarak kalite bazinda) yogunlastirdi. fiyat onemli degil ve kaliteli makine istiyorsan 15-16 boyutlarinda yeni macbook pro veya vaio fw lara bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya en iyi derken su anlamda diyorum ben bir laptop alip yillarca kullaniyorum o yuzden almisken o an en iyisini alayim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kharon apple bana gitmez windows lazim birde sevemedim ben sony vaio ya gelince onlarda guzelde hp nin touch pad i cok hosuma gidiyo benim ondan hp diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 FW serisi iyidir genelde. Z serisi vaiolara da bakabilirsin, ya da NS serisi. Ama ben olsam ben de macbook pro alırdım. Ayrıca hakkaten para varsa salla HP'yi, toshibayı. İkisi de ucuzlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 apple kullaninca illa macOS kullanmak zorunda degilsin bootcamp ile istedigin windows isletim sistmeini kullanabiliyorsun bayadir. uzun yillar kullanicam, kalite istiyorum diyince benim aklima iki etiket geliyor ve onlarin bu donemde centrino 2 platformuna oturttugu makineler bunlar. hp de israr ediyorsan da yegane onerim oyun oynamiyorsan ekran kartini dusuk tdp li (kisaca serin calisan-giris seviyesi mesela 9200m veya ati 3450 gibi) ekran kartlariyla ve centrino2 platformundaki makinelere bak. ama eski hp kalitesini bulamiycaksin o kesin. ne toshiba eski toshiba ne hp eski hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olmadi ben gidiyim bir yerlerde bir vaio bulayim biraz touchpad ine elliyim elime hos gelirse alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olmadı güzel bi mouse al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bana mouse olmaz surekli seyahat ediyorum, her yerde mouselik yer olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 laptopin sagindan solundan firt diye cikan, ufak mouselar yapsalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Şöyle bir şey istiyorsun sen aki http://en.kioskea.net/guide/details/570149548-mogo-compact-laptop-bluetooth-mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lenovo'nun kalitesine başka notebooklar yetişemez, ama fiyatları uçuk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Nispeten yanlis bir iddia, 2006-2007 de lenovo (daha dogrusu thinkpad demeli, diger serilerin kaliteli olmak gibi bir iddiasi zaten yok) nun fabrikalari tasindi, ve cogu yeni kullanicisi ve fanatik thinkpad kullanicilari kalitesizliginden sikayetci. Kesinlikle thinkpad ler artik premium markette sayilabilecek urunler degiller bana kalirsa, son senelerdeki uretimdeki istikrarsizliklari, uretici ve uretim stratejilerininde oldugu yere geri donmek gibi bir iddiasi yok. kisaca fiyatlara gore karsilastirmak abes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar