Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pavillion network

matama

Öne çıkan mesajlar

merhaba bende su an pavillion network var nerdeyse 3 sene oldu artik pek iyi durumda degil, ama ben genel olarak touchpad ini falan cok begeniyorum

neyse su an tr de satilan en iyi 15.4 laptop hangisidir bilen var midir

acikcasi cok alistim laptopuma boyle buyuk bir degisiklik olmadan gecis yapmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk degisiklik olmadan gecmek istiyorum demissin gerci ama hp uzun zmndir urun gamini giris-orta seviyesi makinelere(donanim olarak olmasada genel olarak kalite bazinda) yogunlastirdi.

fiyat onemli degil ve kaliteli makine istiyorsan 15-16 boyutlarinda yeni macbook pro veya vaio fw lara bak derim.
Sosyal ağlarda paylaş

apple kullaninca illa macOS kullanmak zorunda degilsin bootcamp ile istedigin windows isletim sistmeini kullanabiliyorsun bayadir.

uzun yillar kullanicam, kalite istiyorum diyince benim aklima iki etiket geliyor ve onlarin bu donemde centrino 2 platformuna oturttugu makineler bunlar.

hp de israr ediyorsan da yegane onerim oyun oynamiyorsan ekran kartini dusuk tdp li (kisaca serin calisan-giris seviyesi mesela 9200m veya ati 3450 gibi) ekran kartlariyla ve centrino2 platformundaki makinelere bak. ama eski hp kalitesini bulamiycaksin o kesin. ne toshiba eski toshiba ne hp eski hp.
Sosyal ağlarda paylaş

Nispeten yanlis bir iddia, 2006-2007 de lenovo (daha dogrusu thinkpad demeli, diger serilerin kaliteli olmak gibi bir iddiasi zaten yok) nun fabrikalari tasindi, ve cogu yeni kullanicisi ve fanatik thinkpad kullanicilari kalitesizliginden sikayetci.

Kesinlikle thinkpad ler artik premium markette sayilabilecek urunler degiller bana kalirsa, son senelerdeki uretimdeki istikrarsizliklari, uretici ve uretim stratejilerininde oldugu yere geri donmek gibi bir iddiasi yok. kisaca fiyatlara gore karsilastirmak abes olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...