sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bugun toplantı vardı 5-6 sıra önümde bi genç paticik e girdi.Böyle turuncu bi gay sayfa görünce farkettim.yanda pati logosunuda gördüm! ne ilginç lan. Kim o? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 başıma birşey gelmeyecekse ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bndm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: başıma birşey gelmeyecekse ginaly olm niye ben olayım, gey sitelere mi giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beyler bu önemli trollemeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 said: PATİCİK.COM said: PATİCİK said: PATİ said: CİK said: CİK said: CİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nasıl bir erkek türü paticik diye bi siteye girer anlam veremiyorum. ..seler girmem.sevseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aig neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 offf cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi rezalet yaa.. template i de değiştiremedim.. arkadaşım sıkıldım napayım herif kalktı "aslnasınız kaplansıznı moraliniz bozulmasın" konuşmasına başladı.. bakın iş yerinde yakalanma riski yüksek rica ediyorum gri fln bir template yapın allah aşkına sobeleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o ciddi ortama bu kadar ibne bir site soktuğum için ayrıca bana bravo :P bu arada akın plazadaki bağlnatıdan gmail hotmail kontrol edilemiyormuş onu da öğrendim ama oradan da paticiğe girileibliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aig ne olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya yunus ne cahilsin, manchester'ın formalarını üreten firma. hiç mi maç izlemiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lol bunnar gassaraya kazık atmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 american life işte.. hoşamerican life idi aig nin ismi daha karizmatik diye aig yaptılar kriz sonrası american life adına geri dönüyorlar sigorta şirketi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 izlemiom abi maç falan arsenalın o2 vardı onu hatırlıyom bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oha babacummuş ahahah Seni rezil edeyim o zaman. Kapı kapatmaya çalıştın 2 kere kapı açıldı biz o sırada güldük :( template değiştirme çalışmalarınıda gördüm. Zıplayacaktım yanınada ortam müsait değildi. bende akın plazadayım ve hep ordan yazıyorum. ktunnel e bile giriyorum :) facebooka ancak öyle girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sinad said: oha babacummuş ahahah Seni rezil edeyim o zaman. Kapı kapatmaya çalıştın 2 kere kapı açıldı biz o sırada güldük :( template değiştirme çalışmalarınıda gördüm. Zıplayacaktım yanınada ortam müsait değildi. bende akın plazadayım ve hep ordan yazıyorum. ktunnel e bile giriyorum :) facebooka ancak öyle girebiliyorum. kapıya en yakın arkadaş ben olmasaydım başkası rezil olurdu :P ulan o değil namussusz kapının alttan takozu varmış takozsuz kapanmıyormuş.. gelseydin keşke eğlenridik ehaha bu arada yarın da geliyorum eğitime iki kişiyiz çarşamba bir eğitim daha var sonra kozyatağı ofise geçiyorum beklerim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eğitim bizim üst katımızda yarın beklerim ben akın plazadayım 1 ay olduda muhtemelen bırakıcam ek iş olarak devam ettireceğim yarın belli olucak. yarın öğleden sonra ofiste olurum muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ikinizide kovdurcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben de daha eğitimdeyim bir ay uygulamalı yapacağız ben de yapmaya bilirim şu finansbank mülakatı belli olsun da ya da benim asistanlık işi de var.. sigorta şu anda 3. sıerada geliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar