EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: GEd, 01 Haziran 2004 13:56 tarihinde demiş ki: kutusunun arkasinda p266 yazio 64mb ram dio 2mb ekran karti dio bende p~300 yazio 128 mb ram 2 mb ekran karti var düldülüm o benim çalismadi ya illa diger pc ustunde oynucam delirtti benim pII 400 128ram tnt2 li alette kasmıştı oyun o bilgisayarda oynayabileceğini sanmıyorum :) bende çalışıyodu ama çok fazla takılıyodu very slowda oynayabiliyodum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hsrd disk de en bi 1.5-2 gb yer olursa daha iyi performans veebiliyor sanırırm oyun hızını etkileyen en önemli kriter ram[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 baya rahat oynannio su an hic hiz ssorunum yok[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 benim ram 64 tü sanırım şimdi hatırladımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oyunun torrent linkini elinde bulunduran var mı[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Evet torrent linki varsa çok makbule geçer[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: EagleEye, 04 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: benim ram 64 tü sanırım şimdi hatırladımda sen bir mucizesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 eu2 yi p2 266 128 ram 64 ram tnt 2 ekran kartı ile fıstık gibi oynamıştım buna benzer ve yüksek sistemlerde sorun yaşıyorsanız sorun oyunu makinenin kaldırmaması değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 p ile p2, 64mb ile 128mb arasında dağlar kadar fark var..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar