razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 baktım rapid hesabı satan yok patide, e hazır 3-5 puan da toplamışken satayım bari fazlalıkları dedim. sonuçta fazla puan bi işime yaramayacak. bana güvenemezseniz(yok artık) gittigidiyor profilimi ya da eski yapmış olduğum dh 2. el alışverişlerimin referanslarını verebilirim(hayatta da uğraşamam bak bu ikincisiyle 10 lira için). herneyse ok babs alıyorum diyen beri gelsin(paypal kullanmayan ya da kk olmayan kaldıysa, ya da daha ucuza almak isteyen olursa) pm atsın. 10 lirayı hesabıma yatıracak, bende akşamında hesabı yaratıp bilgileri atıcam. 2 tane çıkar şu an. haydi o zaman ürünle ilgili resim http://rapidshare.com/img2/rslogo.gif sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nası hesap abi o aylıkmı yıllıkmı gunlukmu ben hiç anlamıyorum ama. bilgi verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 30 günlük premium hesap, tamamiyle size ait. günlük eklenen kota 5gb, biriken max kota 25gb. ve gece türkiye saati ile 03-11 arasında yaptığınız download miktarının %10u işleniyor(5gb mı indirdin, sadece 500mb indirdin görünür). bu son anlattığım olay happy hours işte ama ne zamana kadar süreceği belli deil(2 aydan beri falan devam ediyor). başka merak ettiniz bişi varsa açıklarım not: normalde 1 aylık hesap 7€ (15lira). hem daha ucuz hemde paypal ya da kredi kartı gerektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1 hesap patiye gitti. şu an 1 tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 happy hours olayı iyiymiş yalnız biraz erken basladım downloada 3.5gb kota gitti neyse ogrenmis olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "1 saatte 3.5gb çekiyorum, oh mis" sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1 saat degil yaklasık 35 dakka :),4.2gb cekmisim,bulgarların net altyapıları yardırıyo masallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu an 3-4 hesap daha çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 4€'ya paypal ile satıyorum hala var elimde.(1 aylık hesap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bana sakla bu ay sonu alcam 2-3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 3€'ya düşmüştür aylık hesaplar. son sattığım üye sponc, 2 gün önce. güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pazartesi alıcam bitane %95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben aldım valla, hadi hayırlı olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bittimi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hiç biter mi, daha var elimde bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 oh oh şu fiber gelsin bende alıcam abi bir adet edit: şu an bağlıolarmış, nasıl yapılıo alış ve how much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 paypal adresimi veriyorum 3€ yatırıyorsunuz. bende para gelince 1 aylık rapid başlatıp tüm bilgilerini veriyorum. bu kadar. basit. ucuz. hızlı. razzraziel. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 MasterHapLo said: nasi biriktirdin bu kadar acc lik puani valla hll a ce ce lik mi? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim baba tarafı londralı zaten. emperyalistiz biz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 LAN!! kalabalık yapmayın tezgahın önünde! bırak o elindekini bırak.. yürü hadi.. *kulağını çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ben alıcıyım bilader, ayır bana 1 adet 3 avroluktan. PMden de paypalını atıver, bu akşam yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şimdilik ara veriyorum rapid'in çıkarttığı iğrenç bir kural yüzünden. düzelince burdan haber vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tam ben alcakken ara verdin gg olduk valla. gidip kendime alim madem bi 30 günlük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar