Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare hesabı

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

baktım rapid hesabı satan yok patide, e hazır 3-5 puan da toplamışken satayım bari fazlalıkları dedim. sonuçta fazla puan bi işime yaramayacak. bana güvenemezseniz(yok artık) gittigidiyor profilimi ya da eski yapmış olduğum dh 2. el alışverişlerimin referanslarını verebilirim(hayatta da uğraşamam bak bu ikincisiyle 10 lira için).

herneyse ok babs alıyorum diyen beri gelsin(paypal kullanmayan ya da kk olmayan kaldıysa, ya da daha ucuza almak isteyen olursa) pm atsın. 10 lirayı hesabıma yatıracak, bende akşamında hesabı yaratıp bilgileri atıcam. 2 tane çıkar şu an. haydi o zaman

ürünle ilgili resim

http://rapidshare.com/img2/rslogo.gif

sdsf

Sosyal ağlarda paylaş

30 günlük premium hesap, tamamiyle size ait. günlük eklenen kota 5gb, biriken max kota 25gb. ve gece türkiye saati ile 03-11 arasında yaptığınız download miktarının %10u işleniyor(5gb mı indirdin, sadece 500mb indirdin görünür). bu son anlattığım olay happy hours işte ama ne zamana kadar süreceği belli deil(2 aydan beri falan devam ediyor). başka merak ettiniz bişi varsa açıklarım

not: normalde 1 aylık hesap 7€ (15lira). hem daha ucuz hemde paypal ya da kredi kartı gerektirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...