cenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onları görür görmez koşmaya başlasaydın ya asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olm eve gelicem 1 saat felkan önce işte burda petrol ofisi var bş taebn sigara alyım dedim ordan girdim tam çıkarken kenarda masanın başında 2 adam polis gördüler beni ooo dedi genç yinemi sen felan dediler "selam memurum " dedim felan olm ne bu hal saç sakal dağıtmışın geçen günkinde de betrsin dedi birisi öyle oldu valla dedim ooo sen yine içmişsin dedi yaklaşında ben halinden belli derdin ne felan dediler baya bi 1 saat felan sohbet ettik orda oturduk adamlar hoşsohbet çıktılar hatta ben gideyim abi dedim bu sefer öyle evşne bırakamayız ha servisi kaçırdın dedi felan vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: "selam memurum " dedim AHAHAHAHHASDKSDJHSAGDFKSJHDAKFJHL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 polisler böyle hoş sohbet olsunlar canımı yesinler sdf allahtan manyaklarına denk gelmemişin gece gece uğraştırırlardı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yine mi ictin lan! püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tabi olm polis diyince bi sıvazlıcan topları adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bence kermit haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 içicegine lvl kas lan beleş hem o !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olm level kasaısm yokda polislerde rep kastım repim arttı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bence degismemiştir cok tanımadı diyosun sonuçta bu arada adres ver gelip sizin apartmanı bi soyıyım senden bilirler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: "selam memurum " dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: olm level kasaısm yokda polislerde rep kastım repim arttı sanki memurum yeaa gecen gün corpsecamp yapti elaaylar, vur aaazlarina bi yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dostum oı espiri yyapıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 editle hacı, ilk sayfada var. salak derler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 adam gecelerin prensi degil; "GECELERIN YARGICI KERMIT" said: kermit says (00:51): ne sahibim bu yerde ne kiracı kermit says (00:51): sadece bi ömürlük misafirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olm yeter erkan oğuru sömürdün iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ağlattın kermit gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 agla yurekli cocuk seni aglatanlara agla yurekli cocuk sevip unutanlara simdi kenarda hickira hickira agliyorum bebegim sana degil bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi gecelerin prensi nasıl fantastik bir espiri anlayışıdır ya hayret ediyorum her sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 al bunu AL AL AL AL AL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 epix, gecelerin prensi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Polislerin sana karşı var olan bu yakından davranışları içimi huzursuz etmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Benide gece bi kaç kere çevirdiler arabada ehliyet yoktu ruhsatı sorup bıraktılar AMA DAHA PRENS OLAMADIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar