roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hemencecik chat ve cam açma aparatı. Mükemmel bir siteye benziyor. Giriyorsunuz, masa adını yazıyorsunuz, sonra linki arkadaşlarınıza gönderiyorsunuz. Herkes toplanıyor. Ayrıca cam açma muhabbeti de var ki süper. Konferans olayı. Çok iyi düşünülmüş. http://tinychat.com/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Güzelmiş olay. Sly ben kermit denedik az önce cam açtık ;) Bu arada bori kimdi ya burası benim deyince banladım ben onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evet çok iyimiş ya. test etmek lazım yakın sürede acaba webcam bağlantıları nasıl oluo ne kdr hızlı yawaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ben test ettim, webcam ve seste pek başarılı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar