soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hava çok sıcak ama canım da fena çekti. bi birayla bırakan biri de değilim. içersem sağlam içmiş olucam, ayrıca daha tekele gitmesi falan var bu işin. içimden içmek geçiyo, ama şöyle herkes tempo tutup "iç iç iç iç" dese, gaza gelip gidip alıcam. dolduruşa getirilmek istiyorum.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 soğuk bi bira açacaksın şöyle sonra da buz dolabından çıkmış bardağa koyacaksın lokur lokur lokur ve kocaman bir yudum aldıktan sonra soğuk biradan bu sıcakta ohhhhh saol osman diyeceksin!
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kolayla olur o. bira o hazzı vermez.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hava çok sıcak ama canım çekti nedir yahu? Asıl sıcak havada içilir. :)
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 önce gidiceksin ucuz bak dediğim eğer 3 4 bira kafa yapmaz bende 7 8 9 10 a kadar giderim diyosan git bi 70 lik gilbeys al sonra hindistan cevizi sosu bul ve vişne suyu at biraz soğusunlar dolapta sonra içtiğin bardağın yarısından biraz fazlası vodka sonra üstüne vişne suyu sonrada çok az 4 5 damla hindistan cevizi sosunu ekle iç mis gibi.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bana koladan çok veriyo. Hatta anlatırken canım çekti açtım bitane soğuk soğuk lıkır lıkır ohhh
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 EN ÇOK KOLA İÇECEKSİNİZ EN GÜZELİ KOLA DİYECEKSİNİZ
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hangi kola? sağ? sol? eheh. ps:alkol beni bozuyo dgfdg
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sıcakta çabuk çarpılıyorum ben, ayrıca soğuk havada da çabuk çarpılıyorum. ekonomik içiciyim. ama sıcakta çarpılma katsayısı biraz şiddetli, o yüzden yamulmak istemiyorum. biradan başka bi şey alırsam kesin yamulurum.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 tam şuan votka ve bira alıp gelmiş biri olarak,iç.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yola çıktın galiba, ses soluk yok.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bira candır canandır. hele beck's i keşfettim, yeni aşkım oldu kendisi, 4tane 4tane gidiyor bakalım...
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 eNfes (tu) bi birayla bırakmayacağını biliyorsan kesin yamulana kadar devam edersin bence hiç içme veya saat tam 12 olmak üzereyken bi bira al tekelden böylelikle devamının gelme durumu olmaz edit: hem 1 hem bi yazmışım o ne ba
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yıllar sonra ağzıma extra sürücem.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sigara ve alkol konusunda insanlar nasil "canim cekti" diyo anlamiyorum. Yok bende böyle bi ihtiyac. Zorla iciriyolar bana mekanda ortamda.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sevmediğin için canın çekmiyodur heralde. Sevdiğin bişeyi çeker heralde canın?
Öne çıkan mesajlar