SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yahu bi ton bişi istiyorlar özellikle çok sayıda resim bu arada soracağım bikaç şey var, sabıka kaydı zımbırtısını almak için neler gerekiyor, ve bi günde halledilebilir mi o sağlık raporunu da sağlık ocağından falan mı alıcaz, yoksa daha teşekküllü birşey mi, özelden ya da devlet hastanesinden falan mı almalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 direksiyon sınavını geçtikten sonra emniyetten ehliyeti çıkarttıracakken çok şey istiyorlar asıl.çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 raporu hemen alabilirsin 3 tl idi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 rapor dediğim de sabıka kaydı sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sabıka kaydı kolay iş. adliyeye git, zaten bu iş için özel ayrılmış bi yer olur, kapıda birine sor, hemen gösterir. süresi ise değişir. mesela sarıyer adliyesinde anında veriyorlardı, antalyada ise sabah başvurup öğleden sonra alınıyordu. 5-10 lira falandır. sağlık raporu için ise özel klinikleri soruştur, ehliyet için rapor verilir diyenlerden birine git, onlar versin. sağlık ocağı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hamama giren terler hacı, yapacak birşey yok, almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi hiç mi sabıka kaydı almadınız ? sabıka kaydı adliyeden alınır yanında kimliğin bulunsun orda bi form doldurursun verirsin. 5 lira alırlar sağlık raporuda git bi sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu istiyolar de sana bi kağır verir doldurursun müğüler kaşe felan al sana sağlık raporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bella said: rapor dediğim de sabıka kaydı sdfsd. değil işte, sağlık raporundan bahsediyorum, hani elin ayağın gözün gönlün falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ha ehliyet için sağlık raporunu vermiyolarsa sağlık ocağında orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit said: abi hiç mi sabıka kaydı almadınız ? sabıka kaydı adliyeden alınır yanında kimliğin bulunsun orda bi form doldurursun verirsin. 5 lira alırlar sağlık raporuda git bi sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu istiyolar de sana bi kağır verir doldurursun müğüler kaşe felan al sana sağlık raporu. hiç bi işim olmadı sabıka kaydıyla bundan önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 üniversite felan okumadınmı ? yada bi işe girmedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 1 hafta sonra okumak için bişeyler yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 adam yeni reşit olmuş olm, eh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 öyle desenize haa ben heralde bi 10 kere almışımdır lan sabıka kaydı hatta geçen (geçen dediğim) 2 ay felan olmuştur heralde can sıkıntısına gezerken adliyenin ordan geçiyodum aldım yani belki lazım olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olm niye kızıyon adama almamıştır daha olabilir. ben de zevk olsun diye faklı iller deniyorum. antalya, eskişehir, istanbul, ankara, nevşehir falan. hepsinden alıyorum birer ikişer. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Olum kabul etmezler 2 ay önce aldığın sabıka kaydını. 2 ayda yemişsindir sen kesin bi bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 temizken alıp kenara koymak lazım, sabıkalı olunca gösterilir :P Birde acaba, okula telefon açsam öğrenci belgesi faxslarlar mı bi numaraya, çünkü okula gitmem bütün günümü harcamam demek ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ne faxı ya evine kadar getirir okulun müdürü senin için sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Osso said: Olum kabul etmezler 2 ay önce aldığın sabıka kaydını. 2 ayda yemişsindir sen kesin bi bok. yok olm cidden temizim bişi yapmıyom uzun zamandır mutluyum hayatımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit said: ne faxı ya evine kadar getirir okulun müdürü senin için sen ne diyosun ya idareyle aram iyi ssafsafa yani gönder desem gönderirler ama kabul edilir mi asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aga ben dönmeden bişey yapma zaten. ekibi yeniden topluyoruz, kırıkkaleye baskına gidecez temmuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 topikimde yasadışı iş yapmayın almasınlar içeri beni de, ehliyet alayım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 lan ehliyet iste sana her harfinden çıkartıyım a b c d e f pilot olmak mı istiyon uçuruyum seni sen paranın ucunu göster yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 b sınıfı, yarın parayla istediğin yere geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sarı şahinle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar