elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kitabın içinde olması gereken konular türkiyenin 80ler 90lar ekonomisi falan olsun içinde özellikle özalın ekonomik politikaları hataları doğruları falanda bulunsun ders kitabı şeklindede olabilir, türkçe olması tercih sebebi. haydin türkiye ekonomisi dersi alanalr bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ha bide piyasada bulunan bi kitap olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yakup Kepenek in Türkiye Ekonomisi'ni tavsiye edebilirim. kuruluştan itibaren herşeyi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben alıyorum. fotokopi kitap,türkçe. istersen al ist üni fotokopiciler sokağından. güzel işte,işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 niye garbage? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şibumi , alamut , yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 garbage a açasım geldi bella ist üni derken avcılarmı beyazıtmı fenris kitap anlaşılır bi ktapmı, yoksa ansikloedi gibimi :) ha bide bella dersi aldığım hoca istanbul üninin eski hocası, muhtemelen daha benzerdir dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 beyazıt kampüsü. bende var dur bakayım hangi konular varmış içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 2 kitap fotokopisi var. birincisi; 1990 ve sonrasında tr de kamu kesimi açıkları ve finansmanı. parasal gelişmeler,merkez bankası ve para politikası uygulamaları. tr de kalkınma sürecinde dış açıklar:nedenleri ve izlenen politkalar. istikrar politikaları ve tr uluslrarası para fonu. ikincisi; 1923 döneminden 1980-89 dönemine hatta 90dan günümüze kadar ki dönem var. ps: oha konuları öğrenmiş oldum.vizede bile açmamıştım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aha ödemeli olarak kargolasana bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yalnız, planlı dönemde Türkiye ekonomisi kitaplarında çok yüzeysel geçer 80 sonrasını, en geniş dönem Demokrat Parti (40-50'li yıllardı yamulmuyorsam) dönemidir kitaplarda genellikle. Ama Özal dönemine dair zibil gibi makale var, gerek internette gerek kütüphanelerde bulabilirsin, eğer ödev falan hazırlayacaksan kitaplar yetersiz gelebilir. Kitap tavsiyesi istersen Prof. Dr. Alkan Soyak'ın" "Ulusaldan Uluslarüstüne" İktisadi Planlama ve Türkiye Deneyimi " kitabı var. Der yayınlarından çıkmış ona bir göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 finalim var ondan çalışcam =) fotokopiciler sokağında vardır alabilirsin,beyazıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 elesso said: fenris kitap anlaşılır bi ktapmı, yoksa ansikloedi gibimi :)eh ikisinin arası diyim. ama ekonomi öğrencisiysen pek ağır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bende bi tane var aradığın kitaplardan yunus "cin ali pazarda" diye tam bir ekonomi üstadı yazmış zamanında cin aliye veriyolar parayı harca bakayım nası harcıycan felan konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok ödev değil, final sınavı için. 2 soru çıkıcak biri özalın izlediği ekonomik politikalarla ilgili bi şey olucak öyle bi trick aldık. demokrat parti dönemi falanda vize şeysinin konusuydu onlarda çıkmıyacak. bu final benim için baya önemli, vizesinden 18 aldım bundan bi 60-70 falan almam lazım minimum, yoksa okul bitmicek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 işin saçmalığı ekonomi öğrencisi değilim. ekonomiyle alakam yok. ekonomiden nefret ediyorum. kermitin bahsettiği kitaptaki kadar anlıyorum ekonomiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 e o zaman boşver benim dediğimi. ağır gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar