Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tatlı ve sevimli canlılara bi psikopatlık besliyorum.hoşuma gidiyolar ama engelleyemediğim bi dürtü var.ara sıra geliyo.yumuşak şeyleri iyice sıkıp parçalamak istioyrum falan mesala. bebekler var bi de.o küçük tatlı varlıklar dşünce hoşuma gidiyo.ağlamasnlar ama sadece düşsünler canları acımasın =( neyse ne zaman bi bebeğe baksam çat düşüyo bebek.5 6 tane oldu böyle.daha demin gelirken küçük kızın biri yürüyodu çat diye düştü.yeter artık dedim kaçıncı bu sdf evet hasta ruhlu bi insanım bakışlarım da yakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yazık be bari bebekleri düşürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nazar etme nolur,çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 of öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi bebek dediğin olay zaten yürümeyi net olarak beceremiyor henüz. çok kafana takma. düşer onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Killer said: yumuşak şeyleri iyice sıkıp parçalamak istioyrum falan mesala. bas parayı hayvan gibi seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Killer said: neyse ne zaman bi bebeğe baksam çat düşüyo bebek.5 6 tane oldu böyle.daha demin gelirken küçük kızın biri yürüyodu çat diye düştü.yeter artık dedim kaçıncı bu sdf abi bu nası topic. neyse düşmez kalkmaz bi allah diyerek topici garbage'a doğru şey edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi garbage'lik konu değilki nie buraya atıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dory said: of öl. w h Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Killer said: dory said: of öl. w h Y W H Y N O T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sen örümceklerine kelebek yedirsene bu bebek işleriyle uğraşacağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yakaladım bitane atıcam sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Olum benim evde çok var örümcek gel al istediğin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Killer said: dory said: of öl. w h Y sana demedimdi =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 elmyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Killer said: yumuşak şeyleri iyice sıkıp parçalamak istioyrum falan mesala. fareler ve insanları okuduysan ordaki lennie karakteriyle uyuşuyosun sanki::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 okudum. evet biraz.ama o anı görmeniz lazım bendeki.tanımanız lazm yani beni lds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar