nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 cok kotu bir şey,bunu yapanları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ı ıh yok degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu konuyu bize biraz açar mısıng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 PARASINI YEMEK AYAĞINA ÇAĞIRMAK EVİNE ÇAĞIRIP YEMEK YAPMASINI SAĞLAMAK SEKS VB VB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 karşı tarafın iyi niyetini ve hos gorusunu kotuye kullanarak o insana istemedigi,yapmak istemedigi seyleri duygusal baskı kurup yaptıran kisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 topici görünce senaryosu sağlam potansiyeli yüksek ama oyunculuğu olmamış yeterli bütçeyi sağlayamamış bir film görüntüsü verdi bana genel olarak bir anda mı esti bişey mi yaşadın da söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 uzun süre yaşadım ben bu olayı cok zor bi durumdur, 2 ucu boklu degnek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kullanılmak diye açsaydın ya başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nalet olsun içimizdeki insan sevgisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kullandırtmayın olm kendinizi,akıllı olun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "nutella yerim" said: karşı tarafın iyi niyetini ve hos gorusunu kotuye kullanarak o insana istemedigi,yapmak istemedigi seyleri duygusal baskı kurup yaptıran kisiler Odunlugu kendi lehinize kullanirsaniz bu durumdan kolaylikla yirtarsiniz acikcasi, ben oyle yapiyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eagle_dnz said: topici görünce senaryosu sağlam potansiyeli yüksek ama oyunculuğu olmamış yeterli bütçeyi sağlayamamış bir film görüntüsü verdi bana genel olarak bir anda mı esti bişey mi yaşadın da söylüyorsun genel olarak oyle esti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Quel-Thul said: uzun süre yaşadım ben bu olayı cok zor bi durumdur, 2 ucu boklu degnek gibi evet sonra ne kadar malmısım deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yapmayın arkadaşım istemediğiniz şeyleri. varsın dünyada bir kişi sizin hakkınızda kötü düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 istemediği şeyleri 1 kere yaptırmaktansa, istemediği şeyleri istemesini sağlamak daha ölümcül değil midir? varsın yaptırsın, iki üç seks dönmüş, tüm tershanelere girilmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 allah belalarınını versin öyle insanların zamanında az çekmedim sonra sen böyle böyle yapıyosun diyince zorla mı yaptırdık diyolar sonra iyilik yaparsın o tipler zaten istediğini alınca gerisi önemli değil bişey kalmıyor hatta daha bu gün 5! kişi sınavda etrafıma oturup benden kopyaçekti yolda görse selam vermiyo bunların hepsi de kız dinancım diye geliyolar sonra ekihi mehihi gülüyolar sittir git desem kız milleti her yerde adım çıkar kaba odun gerizekalı bana sarktı diye atmaya başlarlar bu da böyle bir anımdır bilerek noktalama işareti kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ÜNLEM KULLANMIŞSIN.. sinirlendim. Beddua edin bunlara tutuyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kadınları elinize gazeteyi vurarak, burunlarını gerektiği zamanlarda yere sürterek eğitebilirsiniz arkadaşlar. o kadar sorun etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar