Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şuan geforce8500 gt ekran kartı olan bir bilgisayara mahkum kalmış durumdayım. WoWda en düşük ayarlarda 20 fpsnin üstüne çıkamıyorum, Ignisde 5 fps falan görüp direk disconnected oluyorum o derece. Şimdi elime bir 9600gt geçicek gibi oldu, ben de bir heves bunu takıyım 60-70 fps minimumda güle oynaya herşeyi çalıştırıyım derken takmadan önce güç kaynağının voltajına bakmalısın dediler, 400 wattın aşağısı kurtarmaz 9600ü, yakarsın ortalığı dediler. Açtım baktım kasayı çin malı dandik bir güç kaynağı, 300-250 watt yazıyor üstünde. Ben şöyle 500-600 wattlık yeni bir güç kaynağı alsam, onu kendim takabilir miyim? Güç kaynağı değiştirmek ekran kartını değiştirmek kadar basit midir, kolay mıdır, nasıldır? Daha önce çok ekran kartını takıp çıkarmışımdır, değiştirmişimdir ama ilk güç kaynağı tecrübem olucak :p Bir de bendeki bu güç kaynağıyla 8500gtden daha iyi performans vericek, fps arttırıcak mütevazi başka bir ekran kartı var mıdır? Birkaç mağazada sordum nvidiadan başka model takarsın veya atiden birkaç model var onlardan birini takarsın ama pek de bir fark olmaz, en güzeli güç kaynağını değiştir sonra da 9600 ya da o seviyede bir ekran kartı tak dediler. Abi Wotlkdan önce geforce mx bilmemkaçla WoW oynadığımı bilirim, ne yaptılar bu herifler wotlkla anlamadım. Tbcde ttnetin de bu kadar problemi olmuyordu, disconnectsiz bitiriyorduk raidi yaw, teeey teeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Takması çok zor bir şey değil. 3-4 vide sökeceksin altı üstü. Eskisini çıkartırken hangi kablonun nereye takıldığını da not alırsan halledersin gibi geliyor. Daha önce kasayı hiç açmadıysan bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Daha önce kasayı açmışlığım, anakartla oynamışlığım falan var da güç kaynağının köşesinde bir delikten 4286428756 tane kablo geçtiğini görünce tırstım açıkcası ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ehah, kablolarin hangi fanlara, hangi anakart soketlerine, hangilerinin optik suruculere ya da hdd'lere gittigini bilmiyorsan pek bulasma diyecegim de, tiplerinden gorunce aslinda anlayabilirsin gibi, yalniz kasanin boyutuna/sekline gore arka tarafi vidalardan sokup anakarti kasanin tezgahi(?) uzerinde takiliyken geriye cekmen gerekebilir, eger komple kasayi bosaltmak istemiyorsan, tabi kasanin tipine falan bagli bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Anakart tepsisi kayiyorsa disari dogru madboy unda dedigi gibi kolayca olur, neyin nereye takildigini ztn belli, netekim hicbiri ters veya baska bi yere girmiyor. ama iste kablo toparlama veya bazi yerlere ulasmak zor olabilir. Cikarttiklarini isaretleyip yine bir bir aynilarini takip bi liste yardimiyla check edersen eksik takma gibi problemler yasamazsin. tabi arap saci gibi yapmadan nasil takilir bilmiyorsan o ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 walla ben yeni değiştirdim, önce eskisini çıkardım yenisini taktım. kabloları sonra tek tek çıkarıp taktım zaten bakıosun renkleri falan aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar