Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi oyuna bakamadim hic. 2 gunde bir serveri kapatip patch cikariyorlar 1gb cekmem gerekiyor. fakat 30la indiriyor. istersen baskasina ver acci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dusmanina ver glad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 burda takıldığım cafeye güvenebilsem indirin dicem de acc u dağıtırlar diye korkuyorum. :) Düşmanım yok ki kanuni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Open beta tarihi belli olmuş said: Square Enix revealed today that the open beta for Final Fantasy XIV would begin earlier than expected. Fans can expect to enter the world of Eorzea beginning August 31st, 2010. Accompanying today's announcement is this latest trailer for the game, which features the game's theme song "Answers" by Susan Calloway. go here to check out the new trailer. Final Fantasy XIV is set to go live on September 30, 2010 on the PC. Fans who pre-order the Collector's Edition of the game will be able to play a full week earlier, beginning September 22, 2010. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ps3 te ne zaman oynayabilicez acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu oyunla büyüdün sende varya sevimlisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 uu beyi bende bi hareketlenme oldu. shopto dan baktımda mart 2011 diye peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 öf open beta client'ı inmiyor resmen , 10'la filan çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 open beta kaç gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://entry.ffxiv.com/eu/index.html burdan indirebilir. 4.5 gb client , 1.5 kadar da patchi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 en son eziyetti oyun... şu an ob'ye girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ob açılmadı henüz,31 ağustosta early download linki verdiler ama ertelenmiş beta tarihi. FINAL FANTASY XIV Open Beta Test Postponed: Follow-up We would like to take this opportunity to provide an update regarding the FINAL FANTASY XIV Open Beta Test, which was announced to be postponed on Aug. 31, 2010. A critical issue where the client software for the open beta test would not respond on certain rare occasions has been addressed. As of now, we are in the final stages of preparation for the start of the FINAL FANTASY XIV Open Beta Test. A new schedule will be released at a later date. Until then, we ask for your patience in this matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 flame amaçlı değil de, ob yi bile beceremeyen bi zihniyetten kitleleri toplıcak bi oyun beklememk gerek. (bkz. aoc ve war ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 10 la bile çekmiyo. Açılsada zor zaten girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 mardox said: flame amaçlı değil de, ob yi bile beceremeyen bi zihniyetten kitleleri toplıcak bi oyun beklememk gerek. (bkz. aoc ve war ) gw 2 çıkana kadar oyalanmalık çerez olur işte en azından =p malum wow çok baydı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bırak 10'u hiç inmiyo artık gerçekten de :p öf uğraşılmaz betayla ya iki gün kalmış şurda çıkmasına zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 synorin said: collector's edition'i turkiyede on siparis edebilecegimiz bir yer bilen var mi? edit:siparis deil, on siparis :) sendit den ön sipariş verdim collector edition ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oyun gayet güzel..çok daha acı verici betalar tatmış biri olarak, indirme ve yükleme dışında çok bi sıkıntı göremedim. İndirmeleride torrent programı kullanarak yaparsanız işi çözüyorsunuz. Nasıl mı? Oyun Belgelerim klasöründe My Games altında kendisine bi dosya açıyor oraya metadata klasörünün içinde torrent dosyalarını torrent programınızla indirebilirsiniz. İnen bu dosyaları ardından yine my games klasörü altındaki oyun klasörü iiçindeki patch bölümüne koyacaksınız. launcherı çalıştırdıgınızda herhangi bi indirme yapmayacak ve patch dosyalarını tanıyacaktır. patch işlemi biticne kendisi otomatikmen oyun dosyalarını yüklüyor ve launcher çalışıyor. ardından kullanıcı adı ve şifrenizle oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Oyunu başlatmada sıkıntı çeken arkadaşlar; -Firewall ve anti virüslerinizi tamamen kapatın -oyunun kendi yükleme klasöründeki tüm exe leri Yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin. sorunlarınızın çözüldüğünü göreceksiniz.. İyi Oyunlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 closed betada bahsedilen skıntılar devam ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 alfamıydı neydi ona kabul edilmiştim en son ama patch match yapamamış girememiştim caymıştım beta açılmış galba ona girem fln dedim de yine beceremedim ne dl linki bulabildim ne bişi en iyisi oyun çıksın o zmn oynarım artık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Yorum alsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dl edicem simdi, yarin marin bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 betaya kayıt olduk ama beta sitesine giremiyoruz. kafadan eksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu akşam oynuyacam. Bi kaç bişeyler yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oyunun optimizasyonunda bi saçmalık var. ayarları en kısığa da getirsem en yükseğe de getirsem fps değişmiyor,sürekli sabit bi yavaşlık var bende neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar