screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Screwy Horoz olarak oyundayım bekliyorum ekleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Gameplayleri izledim aga herkes havai fişek gibi patlıyor bişeyler oluyor sevmiyorum böyle civcivli oyunları biraz sadelik ya simple is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Horoz ne les bi soyaddir serhat ya haha. Aksam girince oyuna eklerim Linkshelle, ya da xenus dan da invite alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ya black mage için archer 15 gerekiyormuş. :( hiç bir işimize yaramıyor sanırım. 1 tane kullanabilecek spell var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi bu JOb olayını net olarak gösteren bi yer varmı, hangi class dan kaç lvl ksmamız gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 googleda zaman limiti koy 1 hafta mesela. ona göre arat. güncel sonuçlar çıkıyor o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 level 8 second wind, pugilist skilini aliniz. level 2 conjurer cure skill aliniz. hp recover ikiside. miss. level 10 dan sonra maininize (hangisi olursa) diger classlardan skill ekliyorsunuz. buff heal vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 pugilist i kimler alıyordu ki? BLM değil. ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 herkes. aldim ben hepsini dun gece. tum sehirleri dolandim ne var ne yok topladim. hepsine armor set saveledim. tum classlar arti trade skiller iste. aldim koydum ne isterse o an canim onunla takiliyorum. levequest denen sey cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 vaako51 said: abi bu JOb olayını net olarak gösteren bi yer varmı, hangi class dan kaç lvl ksmamız gerektiğini. en güncel job requirementlar şu şekilde: • Bard = 30 Archer / 15 Pugilist • Summoner = 30 Arcanist / 15 Thaumaturge • Scholar = 30 Arcanist / 15 Conjurer • Dragoon = 30 Lancer / 15 Marauder • Black Mage = 30 Thaumaturge / 15 Archer • White Mage = 30 Conjurer / 15 Arcanist • Monk = 30 Pugilist / 15 Lancer • Warrior = 30 Marauder / 15 Gladiator • Paladin = 30 Gladiator / 15 Conjurer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Xenus said: http://i.imgur.com/xxOP90K.jpg bu ne ya asdagasdagfds Bu oyunu nerden alabilirim ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 photographer said: Gameplayleri izledim aga herkes havai fişek gibi patlıyor bişeyler oluyor sevmiyorum böyle civcivli oyunları biraz sadelik ya simple is good kisabiliyorsun benimde beynimi dondurdu kistim simdi ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 axedice greenmangaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 max level neydi bu arada? varmıydı öyle bişi. bakamadım ona daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mortis said: vaako51 said: abi bu JOb olayını net olarak gösteren bi yer varmı, hangi class dan kaç lvl ksmamız gerektiğini. en güncel job requirementlar şu şekilde: • Bard = 30 Archer / 15 Pugilist • Summoner = 30 Arcanist / 15 Thaumaturge • Scholar = 30 Arcanist / 15 Conjurer • Dragoon = 30 Lancer / 15 Marauder • Black Mage = 30 Thaumaturge / 15 Archer • White Mage = 30 Conjurer / 15 Arcanist • Monk = 30 Pugilist / 15 Lancer • Warrior = 30 Marauder / 15 Gladiator • Paladin = 30 Gladiator / 15 Conjurer arti bunlarin ustune normal classlar degilmi ? bunlar karma extra joblar ? yani istersen full 50 pugilist ol veya archer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 barbu said: max level neydi bu arada? varmıydı öyle bişi. bakamadım ona daha. 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mortis said: vaako51 said: abi bu JOb olayını net olarak gösteren bi yer varmı, hangi class dan kaç lvl ksmamız gerektiğini. en güncel job requirementlar şu şekilde: • Bard = 30 Archer / 15 Pugilist • Summoner = 30 Arcanist / 15 Thaumaturge • Scholar = 30 Arcanist / 15 Conjurer • Dragoon = 30 Lancer / 15 Marauder • Black Mage = 30 Thaumaturge / 15 Archer • White Mage = 30 Conjurer / 15 Arcanist • Monk = 30 Pugilist / 15 Lancer • Warrior = 30 Marauder / 15 Gladiator • Paladin = 30 Gladiator / 15 Conjurer teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 job sistemi.. dedigimiz gibi normal classlariniz ustune daha extra acabildiginiz baska classlar kabaca. http://ffxiv.gamerescape.com/wiki/Category:Jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 axedice said: Xenus said: http://i.imgur.com/xxOP90K.jpg bu ne ya asdagasdagfds Bu oyunu nerden alabilirim ucuza? çançinçong oyunları oynayacak kadar düşmedin umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi ben sadece okuduğumu yazıyorum daha job alamadım, ben de bilmiyorum pek. Daha 25 conjurerım. 30 olacma da sonra 15 arcanist kasacam da anca o zaman görürüm ne oluyorum. ama anladığım kadarı ile. Bir tane soulstone mu ne öle bişey aliosun bu skill requirementları yerine getirince. Dielim 30 conjurer 15 arcanist karakterim var. Gidiyorum White mage questi yapiorum aliorum o stoneu sonra onu equip edince White Mage oluyorum ve kullandığım abiltiyler, vs değişio. Sonra onu çıkarınca tekrar base classim ne ise conjurer o oluyorum vs. O şekilde takılıosun die anlıyorum. bu şekilde o requiremtnları yerine getirdiğin sürece istediin Job'ın o taşını alıp , başka joblara dönüşebiliyorsun ama her zaman Base classı yani pure conjurer, pure archer vs. oynama lüksüne sahipsin. Çünkü pure classlarda da kullanabileceğin cross class skilleri farklı oluo. White mage olunca farklı oluyor veya daha limitleniyor. Yani pure bir class a sahip olmanın da avantajları var. DİYE ANLADIM. yanlışsam düzeltin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sparkcaster said: axedice said: Xenus said: http://i.imgur.com/xxOP90K.jpg bu ne ya asdagasdagfds Bu oyunu nerden alabilirim ucuza? çançinçong oyunları oynayacak kadar düşmedin umuyorum Ponye binen bikini içinde kaslı erkek bir furry? Ayağında UGG botlar var ve companionı da kelebek kanatlı bir fairy? O kadar ıslandım ki kendi sularımda abdest almış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 heh o resim asmis evet. de axe abi sen herhangi bir oyun oynuyormusun ? ne zaman gorsem yerin dibine sokuyorsun her oyunu :D daha sudur dedigini gormedim. gizli anti gaming ajani mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 real life trolling oynuyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Xenus said: CD keyi girerken soldakini seçeceksiniz http://i.imgur.com/JIXRXEx.png abi ben de 1 ve 2 olarak gozukuyor yanlis yerden mi yapmisim? yani add a new platform ne ya evet yanlis register etmisim oyuna girerken 2 account cikiyor, sacmalik, neyse petition attim artik 1 aya cevap gelir.. FML aptal herifler ya uzayli gibi account adding menusu yapmislar japanglish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar