Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Açıklama var mı eu server lar için? Ne zaman girebilicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben 10 dakka once girebildim. tamamen sans deniycen surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben oyundayim abi 7.30'dan beri, hala giremiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bende oyundayim 8 den beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yemeklerle itemlerle gc dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 pcde xbox kontroller ile full destek oynayabiliyo muyuz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Evet, oynayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 güzeeel sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ui customization çok şukela http://i.imgur.com/2l2KB15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi o HUD layout customizationi çok ii bu arada adam bütün hotbarina Emote koymuş ya huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 2013 bitiyor, halen ilkel server overloadlar...Ucuz iscilik tamamen, tahmin edilen oyuncu sayisindan %50 fazla kapasite ile acican abi nedir bu ya, que serveri overload olmus dahasi var mi yaNormal serveri gectim, Que server'a da Que ile giriliyor bir nevi su anda..errorlerden gecebilirsen...Beta olsa anlayacagim.. Pre-Order sozunu tutmuyor su durum bildigin. Kafasina gore atiyor oyundan, bir dahada girebilirsen ne ala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 evet ben de şu an bağlanamıyorum lobbye, Start'a tıklanmıyor yarım saat öncesine kadar oynuodum, loading ekranında oyundan düştüm, log out olana kadar bekle karakterin dedi, bekledim gireyim dedim sonra, loading ekranında lost connection oldu yine ve şu an lobbye bağlanmıyor. neyse düzelir yarın öbür gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mortis said: abi o HUD layout customizationi çok ii bu arada adam bütün hotbarina Emote koymuş ya huehue ahahah yok dolu görünsün diye yaptım yoksa hide unassigned slots diyince boş gözüküyor. OCD hastalığı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 STY said: pcde xbox kontroller ile full destek oynayabiliyo muyuz bunu ? ben en basindan beri xbox controlleri ile oynuyorum, muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 oyunda banka fln var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 retainerlar var banka niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Öğlenden beri sunucularla ilgili enteresan bir sorun yaşıyorum. Girememe falanda değil, direk NA/EU sunucuları görünmüyor. Başka yaşayan var mı bu durumu şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ahahaha http://i.imgur.com/5hoJETz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 eeeee error 1014.. ne bu be. ondan sonra oyunumuz neden patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 neyse girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 kite da son nokta :) moba dal herhangi yone kos mob gorus alaninda olmasa bile skili kullandiginda yapistiriyorsun alnina oku.. ahah. sanirim tum rangedde gecerli bir olay.. moba yuzunun donuk olmasina gerek yok skile basinca bi salise bile gorunmeyen donus yapip cakiyor oku.. ahaha pvp olmaz tabii boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 inn odalari bir nevi houseing olmus.. orada 1esyalari koyabileceginiz dolap vs de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 nasıl düzeldi mi server olayları? bugün müydü asıl release? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Oyuna PvP, ev sistemiyle birlikte önümüzdeki Eylül yada Ekim ayında eklenecek bildiğim kadarıyla (gerçi o yamayla gelecek çok şey var). PvP ile PvE ayrı tutulacak ve sınıfların PvP yetenekleri PvE den farklı olacak. Bu arada, EA 29 Ağustos' a kadar uzatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar