dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Periyodunun geldiğini bilsem söylemezdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sifir sorun girdim. amma kalabalik :D ama sifir lag vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 girdiğim gibi dungeona girdim, çok güzel bir ekiple adamlar skypedaymış çok smooth geçti, bi de kalkan aldım güzel ^^ macerama devam ediyorum linkshell oluşturduk Paticik diye, oradan muhabbet sohbet edebiliriz. atıyorum inviteları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Odin full karakter açtırmıyor. Cerberus ta açıp deniyorum. Akşama doluluk azalırsa odin e geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dene abi gel her türlü Odin'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dreagloth said: oku barbu oku nerden okyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Oyunun tooltip i yeterliydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Miraul Sainter , bunada atsaniza ne atiosaniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Odin'e girilmiyor bu arada. restriction var. Odindemisiniz? PS: Cerberusta da acilmiyor yeni karakter. Phoenixde actim, odin restrictioni kalkarsa gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Klasik early access sendromu, kesecek mob kalmıyor etraf çok kalabalık. Zaten odinde de karakter açtırmıyor :) biraz bekleyelim, oyun hoşuma gitti şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 abii Minfilia'yı Miyuki Sawashiro seslendiriyor. haha of içim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 söyle birsey varmis Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 eu na serverleri uctu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 açıldı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 izlenimler neler acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Odinde karakter aciliyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 hayda gene restriction geldi... Tam lancer acacaktim. sacmalik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 01.00'den 03:30 a kadar maintenance var server lock olayı iğrenç birşey abi, ayıp yani. 1 hafta 10 gün sonra free server transfer getirecez derlerse tamam ama şuan arkadasim da odin'e gelemiyor mesela başka serverda açtı. başlamamış olan varsa, maintenance sonrası yer açılabilir o zaman elinizi çabuk o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 prime time larda kapatiolar, sonra acilio o karakter olayi. bide gecen kapanmada friend list falan gitti benim? sizdede oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ulan bi gece oyun oynayayım dedim nişan olayı çıktı, ordan kaçtım oyuna girdim serverlar gitti. başlıycam böle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 olay şu abi http://i.imgur.com/AgKm2d8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Miraul said: prime time larda kapatiolar, sonra acilio o karakter olayi. bide gecen kapanmada friend list falan gitti benim? sizdede oldumu bugmış. bana olmadı ama friendlist, linkshell falan gidiyormmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 vaako51 said: ulan bi gece oyun oynayayım dedim nişan olayı çıktı, ordan kaçtım oyuna girdim serverlar gitti. başlıycam böle işe. erken açılabilir 2'ye kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://i.imgur.com/WpEHPxL.png Job & Class Requirements Cross-Class Skills oyundaki alınabilen tek job (white mage) mount'u unicorn http://i.imgur.com/txIWGtj.jpg şu odaları instanced yapabilirlermiş ehuehu http://i.imgur.com/EO9MzKy.jpg chocoboco ileride battle pet'de oluyormuş http://img.finalfantasyxiv.com/lds/promo/pc/global/images/media/screenshots/02/03/050.jpg?3fa54e2 http://www.ffxivguild.com/ffxiv-arr-guide-for-how-to-get-a-chocobo-in-a-realm-reborn/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar