KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ee hazır mıyız bu haftaki betaya :P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bütün questler yok herhalde betada 20 den sonra quest bulamadık adam akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 türkiye saatiyle 11 de başlıycak bu haftasonu betası sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 12 de başlıyor beta burdan bakabilirsiniz http://arrstatus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 peh gmt+2 de 9 demişlerdi. boşa heyecanlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ekmek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Merhaba, Greenman gaming'den sipariş ettim oyunu oradan bir kod geldi bana ama oyunu register etmek cidden çok saçma ve zormuş... Kesinlikle ne yapılması gerektiğini anlamış değilim. Square Enix My profile'da register edilmiş gözüküyor oyunum fakat yine başka bir yere register etmem lazım oyunu sanırım. https://secure.square-enix.com/account/app bu adresten girdim mi de Greenman Gaming'den aldığım kod kısa geliyor. Sanki Amerika'ya greencard başvurusunda bulunuyoruz, neden bu kadar alengirli bir sistem yapmışlar ki?? Lütfen birisi madde madde ne şekilde register olunup, oyunu download edebilebileceğimi anlatabilir mi? Teşekkürler ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şuan code registration kapalı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ps3'de oynayan arkadaşlardan healer olan var ise takım arkadaşlarını kolayca seçip nasıl heallıyor söyleyebilir mi? 1 saat adamları hedef alacağım diye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sinowhatrecup said: Merhaba, Greenman gaming'den sipariş ettim oyunu oradan bir kod geldi bana ama oyunu register etmek cidden çok saçma ve zormuş... Kesinlikle ne yapılması gerektiğini anlamış değilim. Square Enix My profile'da register edilmiş gözüküyor oyunum fakat yine başka bir yere register etmem lazım oyunu sanırım. https://secure.square-enix.com/account/app bu adresten girdim mi de Greenman Gaming'den aldığım kod kısa geliyor. Sanki Amerika'ya greencard başvurusunda bulunuyoruz, neden bu kadar alengirli bir sistem yapmışlar ki?? Lütfen birisi madde madde ne şekilde register olunup, oyunu download edebilebileceğimi anlatabilir mi? Teşekkürler ederim. Senin gibi ben de FFIV:ARR'ın sitesinden kısa kodla kayıt oldum. Ama oyunu oynamak için verdiğin linkten account açıp oraya kodu girmemiz lazımmış. Şimdilik kapalı gözüküyor ama açılır herhalde. Beta kodu almak istersen supporta başvur. Ben öyle yaptım;"Ben şurda kayıtlıyım ama şuraya kayıt olamıyorum ve beta kodum da gelmedi" gibisinden mesajlaştıktan sonra yolladırlar bi kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Eyv, yazdım support'a halen cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 varsa beta key arayan, az önce aldım http://www.computerandvideogames.com/416801/free-final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-beta-keys/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 keyi aldım napacağımı bulamadım anasını satıyım ahah edit: o linktwe yazıyormuş yav ytamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 daha kötüsü, linkten ben de bi beta key aldım. kullanılmış çıktı. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dei said: daha kötüsü, linkten ben de bi beta key aldım. kullanılmış çıktı. heh. aynen bende aldım benimkide kullanılmış çıktı, bu nasıl manyaklık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kullanilmis cikti benimkide simdi. iskence herseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aynen das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok da güzel oyun hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ya redditte mmo beta keys sayfasından link bulup aldım. aynı linki buraya da koydum işte. anlamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi böyle gear mı olur ya. uğraşıyorsun quest yapıyorsun o kadar. mor bot, yeşil armor falan veriyor. eldiven ayrı bi garip. fırıncı eldiveni. low lvlız tamam da bu kadar da aşağılamayın X( http://i.imgur.com/KaNa4D0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ne kadar kötü grafik bu ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 benim bilgisayarımın kötülüğü abi o edit: oha şimdi baktım da sadece shadow resolutionı kısmışım. gerisi max. mekandan dolayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 değil daha hd texturelar ve dx11 eklenmedi betaya. kınayttan hallice kaplamalar şu anda sen gidip 3rd party sweetfx falan eklemezsen oyuna yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O heroya dx12 de eklesen zero yani. O ne oyle karikatur gibi tip.:) Cok fenaymis gorunus mazlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Open beta gelsede bir kez daha gorsek yillar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar