sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sabahladım karnım acıktı, gidip bi boyle bol sirke-sarımsaklı işkembe corbasımı içsem yoksa bi saat flm sabredip bi yerler acılınca omletmi yesem karar veremedim yardımcı olun en acelesinden lütfen.
Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 önce işkembeyle açlığını bastır, sonra da omletle kahvaltı yap sdgsdfsdg
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kır iki yumurta ye. olmuyosa bekle açılınca git ye. işkembe ııh.
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 omlette karar kıldım, 2 gunde bir çorbaya gidiorum zaten. omlet olsun bugun deişiklik olsun. bu arada omletle ne değişikliği diyen arkadaşlar olursa şimdiden söyleyim yurtta yaşıosan omlet baya bi değişikliktir :)
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 omlet yargılar yanınada sıcacık ekmek ohşş
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 off canim iskembe cekti ama bi kere cok sarmisak koymustum kusmustum.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benimde çekti ya:( ama ben işkembe parçacıklarını hiç sevmem çorbanın suyunu içerim tek :D o parçacıkları büyük büyük koyuyorlar çoğu yerde hiç sevmiyorum
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 olayi o zaten guzel kardesim ya. o parcalari tek tek koklicaksin yemeden once. cigniyceksin boyle uzuun uzun...
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adanada bir yapıyolar yerel halktan tanıdıklarımız.yok abi dünyada hiç bişeye değişmezsin yani işkembe funları için dfg
Öne çıkan mesajlar