sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sabahladım karnım acıktı, gidip bi boyle bol sirke-sarımsaklı işkembe corbasımı içsem yoksa bi saat flm sabredip bi yerler acılınca omletmi yesem karar veremedim yardımcı olun en acelesinden lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 işkembe(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 önce işkembeyle açlığını bastır, sonra da omletle kahvaltı yap sdgsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kır iki yumurta ye. olmuyosa bekle açılınca git ye. işkembe ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 omlette karar kıldım, 2 gunde bir çorbaya gidiorum zaten. omlet olsun bugun deişiklik olsun. bu arada omletle ne değişikliği diyen arkadaşlar olursa şimdiden söyleyim yurtta yaşıosan omlet baya bi değişikliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 omlet yargılar yanınada sıcacık ekmek ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 off canim iskembe cekti ama bi kere cok sarmisak koymustum kusmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benimde çekti ya:( ama ben işkembe parçacıklarını hiç sevmem çorbanın suyunu içerim tek :D o parçacıkları büyük büyük koyuyorlar çoğu yerde hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 olayi o zaten guzel kardesim ya. o parcalari tek tek koklicaksin yemeden once. cigniyceksin boyle uzuun uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adanada bir yapıyolar yerel halktan tanıdıklarımız.yok abi dünyada hiç bişeye değişmezsin yani işkembe funları için dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar