sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 MS Hastalığının Türkiye veya Avrupa da Tedavisi için gerekli bir kliniği bilen veya duyan var mıdır ? Ya da tedavisi ( biliyorum yok ) ile bilgisi olanlar ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 www.tip2000.com/data/msnedir.doc http://www.tip2000.com/abone/konular/multipl_skleroz.asp 2 hafta önce bir kız arkadaşımda bu konuda yardım istemişti...
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ms hastalığı ne demek yahu[signature][hline]all fired up
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ms = microsoft hastalığı = ????????? bu nedemek pek bilemiyorum :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Freak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Üf Allah kolaylık versin umarım bi tanıdığında böyle bir hastalık yoktur varsa da eğer geçmiş olsun.
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 multipl skleroz[signature][hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Hmm ne gibi etkileri var ve nasıl hasta ediyor?[signature][hline] The Truth is out There
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 isminden çok ne olduğu daha önemli birisi de onu yazıverse..
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sharky zaten yazmıssın malesef bu hastalıgın tedavisi yok.olusan plaklar beyinin degisik yerlerine bası yapar.genelde ilk belirti ani gelişen gecici gorme sorunlarıdır.(gorme kaybı-cıft gorme vs.)yapılabilen tek tedavi yeni plakların olusumunu engellemeye calısmaktır ki bu da steroid tedavisi ile yapılır ama cok efektif oldugu soylenemez.bir zaman sonra tekrarlar.bu sıralar bu hastalıgın gorulmne sıklıgındakı artısın nedeni ise tanı konulan vaka sayısının artısıdır.yanı aslında hep bu kadar sıktı ama tanın almıyorlardı.bu arada erkekler sadece genetik tasıyıcıdır.ms kadınlarda bulgu verir ve ilerler.klinik vs. nin de bir faydası olmaz su asamada cunku tum dunyada tedavisi aynıdır.ama yakın bir gelecekte umarım...
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 buraya ms ne nedir napar filan diye sormak yerine muminin verdigi linklere bi goz gezdirsenizde bilgi edinseniz?[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Hastaya acil şifalar dilerim.Umarım tedavisi vardır.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]all fired up
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tedavisi yok denir ama aslında var. kişi sürekli pozitif enerji ile yaşarsa bir süre sonra hastalığın ilerlemesi duruyor (tamamen) Umarım bir tanıdığının başına gelmemiştir. Allah Şifa versin[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tedavisi yok strencher dun yazdim saniyodum gitmis heralde bu sinir hucreleri yani noronlarin bir taraflari incedir boyle ve o ince kisminde miyelin diye birssey var o sariyor o ince kismi, bu miyelinlerin erimesinden oluyor[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tedavisi olmayanlar genelde çok pislik oluyo :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 genetik bu ms büzüm ünide üstünde çalışan bi hoca vardı.. çok geçmiş olsun kardeş, inşallah şu genetik ilerler de çaresi çabuk bulunur.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 o noronların etrafındaki miyelinler hızlı uyartı iletisimini saglar, onlar olmazsa yavaslar anca ben baska bi zararı olabiliceni sanmıorum ama tabi hangi sinirlerde olduguna baglı bu. gidip senin el iletim noronlarında olursa elin yandıgı zmn vs. gec anlarsın ve elin kavrulmus olur vs. ama beyinde olursa valla dusunmek lazım etkileri neler olabilir die
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayatımda en korktuğum şeydir. şifa dilerim bi tanıdığında filan varsa, allak sabır versin :/
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hmm. Cok sagolun arkadaslar. Sanirim bir tanidigimin tanidiginda var. Ben de cok uzuldum duyunca.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 chok chok gechmish olsun :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Öne çıkan mesajlar