KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 200 playerlı server var mı ya da max kaç player görüo tr de shardlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çok istersen olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sana olur be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 açarlarsa pati uo var 200 ü bulmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 lan avaholm yalan oldu galiba en son post nisanda atılmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yok yalan olmadı ama herhadlde 1 senesi var daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha naptın dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 killer isyan edelim pati uoyu ele geçirip tekrar açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pyramiduo yazacadım demin bi sitesine bakıyım dedim adamlar resmen sonsuza kadar kapattık lan demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Nebula sürüyor sanırım,bi bak bakalım.Kalabalıksa bana da haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grindan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nebula hala devam etmekte evet ve 150 player falan goruyor.Surekli action var brite ve monglowda ama brite ve minoc harici olu şehirler bircok degişiklik var herkes magic resist ve animal lore kasıyor onlar olmadan action imkansız cunku :) ya 2 buyu yiyip yatıyorsunuz ya da attan duşmekten kacamıyorsunuz :D ama genel olarak guzel bi server hala ayakta hala dimdik tekrar başlamak isteyenler başlayabilir.Bazı skilleri kasmak imkansız(animal tame) gibi olsa da cogu cok zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 avaholm bi açılsa 200ü geççek gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 erathia varda 11- orası. ben nebulaya baslıcam çarşamba orası 120 ve üstü oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gel abi worms oynuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 avaholm temmuz sonunda open beta olayına giriyor lan ölü diyenin evine ebon hawk'la inerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 avaholm tutmayacak onu söyleyeyim. bronx un falan ama. 1) sphere yerine runuo kullanması 2) wowdan eq den vs özellik alıp uo ya uyguladık dior bronx. dps healer tank sistemi var diye forumda kendi dedi. kusruma bakmasında dps healer tank takılmak isteseydim paramı verir wow oynardım uo değil. bu sebeplerden tutmayacak avaholm benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 200 online uo sunucusu mu kaldı ya. metin2 falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 açam bi server hemen genclere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: avaholm tutmayacak onu söyleyeyim. bronx un falan ama. 1) sphere yerine runuo kullanması 2) wowdan eq den vs özellik alıp uo ya uyguladık dior bronx. dps healer tank sistemi var diye forumda kendi dedi. kusruma bakmasında dps healer tank takılmak isteseydim paramı verir wow oynardım uo değil. bu sebeplerden tutmayacak avaholm benden söylemesi oyun sphere de 2.sine katılıyorum.çok gereksiz bi iş.sanki özgün bişeymiş gibi gösteriyo bide ona uyuz oldum.wowu uoya koymuş yani tek fark grafikler.saçmalamış biraz bence.o hele ata binme olayı aynı wowdaki gibiymiş.e ne zevki kaldı attan almlara atı kesmeler atı çalmalar vs. ben de çok ümitli değilim 1 2 hafta oynar sıkılrsam wow oynarım yani grafikleri için oynamıyoruz uoyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Erathia var da kötü yani. Server her gün bir kere göçüyor. Daha action yapmadığım için playerların nasıl olduğunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 erathia kalabalık evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grindan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gaap said: erathia varda 11- orası. ben nebulaya baslıcam çarşamba orası 120 ve üstü oluyor genelde Gaap istersen yardımcı olabilirim nebula konusunda.Elimden geldigince tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gaap said: avaholm tutmayacak onu söyleyeyim. bronx un falan ama. 1) sphere yerine runuo kullanması 2) wowdan eq den vs özellik alıp uo ya uyguladık dior bronx. dps healer tank sistemi var diye forumda kendi dedi. kusruma bakmasında dps healer tank takılmak isteseydim paramı verir wow oynardım uo değil. bu sebeplerden tutmayacak avaholm benden söylemesi Banada öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar