mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet ne kadar ucuz o kadar iyi telleri iyi durumda olsun yeter istanbul elden alırm kargo filan ugrasmaya degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aria var 450 dolara almıştım 200 e bırakırım telli melli 1 ay kullanıldı elden ise gelirsin alırsın ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bendede aria var 200e mi ne almıştım zamanında 90-100 falan bişeye bırakırım istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 teli sağlam olmasa nolcakta lan sanki klasik gitar telleri ne kadarda ucuz bişi değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 klasik gitar teli hakkında fikrim yok ama benim ernie ball tellerimin seti 35 dolar civarı bişey dfgdf yok yok 100 de pahalı daha ucuza bişey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 wolf marka akustik gitar varmış arkadaşın,60 milyona satmak istiyo,telleri yok.zuhalden 120 milyona alınmış,max 1 hafta kullanılmış,kılıfı da var.ufak tefek çizikler hariç kasası temiz.ilgilenirsen öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 15-25 arası bi rakamdaki klasik gitar teli iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yarın ben bi tel fiyatlarına bakıyım zira bu aralar stüdyo stüdyo geze geze maddi olarak zulamdan yemeye basladım dfg pazar gunu en geç kesin şeyi bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benim gitarı satardım iyi durumda ama izmirdeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar