Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Arka arkaya derin nefes almak zararlımıdır acaba . Biyerden duymuştum sanki beyne gereğinden fazla oksijen gidio bilmemne diye ama tam hatırlamıyorum beyne fazla oksijen gitmesi zararlımıdır . Bir diğer sorumda ciğeri neyle açmalı koşarak mı yoksa balon şişirmek fln mı daha iyi açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nefes aldı diye ölen birini tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sen sen sen olamaz nefes alıyorsun tanrım neden ben neden nedeeeeeeeeeeeen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hızlı nefes alırken gaz çıkarmassan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çok güzel kafa yapıyo o olay edit: yanlış anlaşılma olmasın, nefes alırken gaz çıkarmaktan bahsetmiyorum. ilk mesaja yazdım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 said: nefes aldı diye ölen birini tanımıyorum. insan nefes aldıgı için ölür dokular vs yavas yavas oksitlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yağmur altında kalınca pas yapıyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dostum bu çok ciddi bi konu lütfen dalga geçme amcamın babasının 2. oglunun cocugu bu yüzden ölmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çok hızlı alınca daha fazla oksijen almıyorsun aksine daha az oksijen alıyorsun. Buna hiperventilasyon denir. Çok hızlı nefes alırsan gereğinden ''AZ'' oksijen aldığın için birkaç dakika içinde bayılırsın, solunumun normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mulgear6 said: sg-1 said: nefes aldı diye ölen birini tanımıyorum. insan nefes aldıgı için ölür dokular vs yavas yavas oksitlenir hahhahaahahahhahaahahahahahaha PWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eheheh nefes alsanda almasanda ölüyorsun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lindoras said: Çok hızlı alınca daha fazla oksijen almıyorsun aksine daha az oksijen alıyorsun. Buna hiperventilasyon denir. Çok hızlı nefes alırsan gereğinden ''AZ'' oksijen aldığın için birkaç dakika içinde bayılırsın, solunumun normale döner. hızlıdan bahsedilmiyor yalnız, ard arda derin nefes almaktan bahsediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet ard arda alınan derin nefesler . kafa yapıyo ok orasını bende biliyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Tansiyonla bir alakası da vardı hızlı nefes alıp verme sonrası bayılmaların galiba. Nefes geliştirici aletler var. Balon şişirmek veya tüplü ciğer geliştiriciler falan. Ama bunlar genelde zayıf veya tedavi gerektiren ciğerlerde kullanılıyor yani sağlıklı ciğerde işe yararmı bilmem. Ciğer kapasitesini en geliştiren yüzme ve dalma olması lazım spor olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mulgear6 said: sg-1 said: nefes aldı diye ölen birini tanımıyorum. insan nefes aldıgı için ölür dokular vs yavas yavas oksitlenir o dediğin yaşlanma süreci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e insan da yaslanınca ölür dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e gençken de ölür?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ama gençken yaşlılıktan ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yaşlanınca yaşlılıktan mı ölür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 anlatmaya çalıştığım şey şu: yaşlılıktan ölünmez, yaşlılık sadece kolaylaştırıcı bir etkendir, sigara gibi, sigaradan ölmezsin kanserden ölürsün aslında, trafik kazasından ölmezsin beynin patladığı için ölürsün gibi. yaşlılıktan kastınız 60 yaş 70 yaşsa eğer, e yüz küsür yaşında olanlar var, yaşlı yaşlı nasıl 30-40 sene yaşayabiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Berk troll işte, ben öylesine geldim. Tabi ki yaşlılıktan ölünmez. Ama yaşlılığa bağlı akciğer yetmeazliğinden ölünür. Dış etkenlere bağlı değil de yaşlılığa bağlıysa bu sebep, gayet de doğru olacaktır yaşlılıktan öldü demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 okşijen diyenlere uyuzum. bi de oksijen fazlası bayıltır adamı başka bi etkisi yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 solunumsal alkalozu soruyorsun. eller kollar uyuşur bi süre .Kan asit baz dengesini,solunumdaki oksijen dengesini bi süre bozuyorsun.Öldürücü değil ama sürekli sürekli bu yapılırsa beynin ve dokuların zarar görme ihtimali var tabi.çok azaltırsan Co2yi beyindeki damarlar daralır. Panik atakda , heyecanlanıyorsanız veya çok üzüntülüyseniz vs sık soluk alıp solunumsal alkaloza girebilirsiniz. o zaman bir torbaya soluyun daha iyi olursunuz kaybolan co2yi kısa sürede düzeltirsiniz. Ciğeri neyle açmalı sorusunun cevabı ise tabi ki koşarak. Balon üfleyerek esas solunum kası olan diaframayı çalıştırabilirsin ama belirli bir enerji harcamadan,efor sarfetmeden oturduğun yerden yaparsan pek etkili olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar