Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

İyi oldu bence,hani ismi yeter,sırf iyi transfer yapabilmek açısından bile...Sonuçta adam yıldız olduğundan yıldızlarla da anlaşabiliyor,en azından Barça da bir hava yakalamıştı 2006'da...
Ayrıca kendini kanıtlamak da isteyecektir,sonuçta uzun bir kariyeri yok,ben şahsen olumlu buldum...
İnşallah uzun vadeli düşünürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Önüne gelen gg yazmış, abicim neyine gg?? Adam Barca'da 4 sene görev yapabilmiş sayılı hocalardan biri ve Real'in, Valencia'nın, Deportivo'nun güçlü olduğu zamanda 1 ŞL, 2 Lig, 2 İspanya Süper Kupası aldırmış, daha ne yapaydı? En üst düzey futbolcularla, en üst düzey organizasyonlarda bulunmuş bir adam. Ben önce inanmadım, sonrada kıskandım açıkcası gelmesini. Aziz de gitsin tozcu Daum'u getirsin... Peahhh
Ama her şeyin bir bedeli var, Rijkaard asla Baros-Kewell-Arda-Topal-Servet'i sattırmaz ve üstüne pahalı 6 yabancı, birkaç tanede yerli daha aldırır, Hamit bile getirilir belki. Yani borç rahat ikiye katlanır:) Ben adamın buraya para alıp yatmaya geldiğine inanmıyorum, sıçrama tahtası olarak kullanacaktır GS'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin kadro kurulursa takım batmaz ki tam tersine kurtulur borç batağından çünkü başarı gelir başarıyla para gelir stat geliyor stat doldurulur o kadroyla =)
Eğer aklımdaki gibi Rijkaard Seyrantepede bütün stadı doldurucak kadro için getirildiyse muhteşem olur.
Birde lütfen ilk sene 10. da olsak gönderilmesin bu adam.

son umut lincoln'ü kazanabilir oynatabilir. Gerçi çok öyle yıldız kompleksine katlanan bi yapısı yok da hayırlısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum :D hayırlı olsun gs'ye.

yalnız bu isimlerin gelmesi Tr'nin de reklamı açısından baya iyi oluyor.

rijkaard iyi oyuncular getirir ama ilk sene kayıp sene olur %75 filan. sabırsız davranırsa gs daha kendini 2-3 sene toparlıyamaz. trabzonun bugün yaşadıklarını yaşar.

ama sabrederse bu adam 2. senesinde çok iyi işler yapar.

bir de lig de çok güzel derbiler olcak artık bunu anladık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...