catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 acayp gereksiz olmş ya hadi bklm umarm iş yapar ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yıllık 6 milyon euro büyük yalandır. Gs Houllier'den falan 4.5M yüzünden vazgeçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 2 ay önceki görüşmelerde fiyatı 3m ile 4m arasındaymış. Yardımcısı ile birlikte yine ona yakın bir fiyata anlaşmışlardır 1. yıl için 25m Euroluk transfer bütcesi istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bizim del bosque gibi olmaz umarım sonu, feci adam harcıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İyi oldu bence,hani ismi yeter,sırf iyi transfer yapabilmek açısından bile...Sonuçta adam yıldız olduğundan yıldızlarla da anlaşabiliyor,en azından Barça da bir hava yakalamıştı 2006'da... Ayrıca kendini kanıtlamak da isteyecektir,sonuçta uzun bir kariyeri yok,ben şahsen olumlu buldum... İnşallah uzun vadeli düşünürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 barcelonaya ilk geldiğinde 1 sezon ısınma turu atmıştı, adnan polat bu kadar sabırlı olaiblicek mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daum'dan iyidir. kolay değil isimli td getirmek. yoksa paralı fb getirirdi laudrupu, ramosu falan. =P hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Hayırlı olsun Galatasaray'a, adamı harcamazlarsa başarılı olabilir. Ama 1 sene felan dayanmaları lazım euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 co adriaanse'yi getircek diye çekiniyordum gsden, iyi ki olmadı o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İçerden haber alanlar dobrovski oldu sanırım :D Başarılı olucağını düşünüyorum ben güzel oldu güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Önüne gelen gg yazmış, abicim neyine gg?? Adam Barca'da 4 sene görev yapabilmiş sayılı hocalardan biri ve Real'in, Valencia'nın, Deportivo'nun güçlü olduğu zamanda 1 ŞL, 2 Lig, 2 İspanya Süper Kupası aldırmış, daha ne yapaydı? En üst düzey futbolcularla, en üst düzey organizasyonlarda bulunmuş bir adam. Ben önce inanmadım, sonrada kıskandım açıkcası gelmesini. Aziz de gitsin tozcu Daum'u getirsin... Peahhh Ama her şeyin bir bedeli var, Rijkaard asla Baros-Kewell-Arda-Topal-Servet'i sattırmaz ve üstüne pahalı 6 yabancı, birkaç tanede yerli daha aldırır, Hamit bile getirilir belki. Yani borç rahat ikiye katlanır:) Ben adamın buraya para alıp yatmaya geldiğine inanmıyorum, sıçrama tahtası olarak kullanacaktır GS'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o dediğin kadro kurulursa takım batmaz ki tam tersine kurtulur borç batağından çünkü başarı gelir başarıyla para gelir stat geliyor stat doldurulur o kadroyla =) Eğer aklımdaki gibi Rijkaard Seyrantepede bütün stadı doldurucak kadro için getirildiyse muhteşem olur. Birde lütfen ilk sene 10. da olsak gönderilmesin bu adam. son umut lincoln'ü kazanabilir oynatabilir. Gerçi çok öyle yıldız kompleksine katlanan bi yapısı yok da hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Abi kadro=başarı mı? Gördük bu seneki kadro rahat şampiyon olacak kadroyken sezonu 5. kapattık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu adama ligi iyi tanıyan, Anadolu takımlarının huylarını bilen bir Türk yardımcı vermeleri gerek. İstemese de yanına sıkıştırmaları lazım birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Cevat Güler gayet iyi işte. Adamın dinlemesi gerek. Yoksa iyi yardımcı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kadro=başarı değildir ama kadro = giren paradır - forma satışıdır loca satışıdır tribünlerin dolmasıdır fln fln umarım kalır başarısız bile olsa ilk sezondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kadro = başarı değil diyenler aragones gelince niye saçmalıyodnuz o zaman ? hani şampiyon yapardınız ispanyayı ? toplu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya kadro var kadro var. İspanya milli takımının kadrosu başarıyı tek başına sağlayabilir de biz Türkiye'deki en iyi kadroya da sahip olsak başarı garanti değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Abi kadro=başarı mı? Gördük bu seneki kadro rahat şampiyon olacak kadroyken sezonu 5. kapattık.. sakatlıklardan çok çekti gs.stopersiz oynadı kaç hafta sakatlık olmasa daha iyi bitirirdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Full kadro oynadığımız her maçta şov yapmış olsak eyvallah da öyle de değil işte.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben samet aybabayı beklerken rijkaard geldi ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum :D hayırlı olsun gs'ye. yalnız bu isimlerin gelmesi Tr'nin de reklamı açısından baya iyi oluyor. rijkaard iyi oyuncular getirir ama ilk sene kayıp sene olur %75 filan. sabırsız davranırsa gs daha kendini 2-3 sene toparlıyamaz. trabzonun bugün yaşadıklarını yaşar. ama sabrederse bu adam 2. senesinde çok iyi işler yapar. bir de lig de çok güzel derbiler olcak artık bunu anladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 DoruK said: rijkaard mesela. allah korusun DoruK said: ağzından yel alsın DoruK said: rabbim yazdıysa bozsun /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 DoruK said: DoruK said: rijkaard mesela. allah korusun DoruK said: ağzından yel alsın DoruK said: rabbim yazdıysa bozsun /facepalm HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar