Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

Yeni kondisyonerimiz Albert Roca Pujol. Kendisi 6 sene Barcelona'da bu görevde bulunmuş ve aynı zamanda 6 dil bilmekte: Ingilizce, Katalanca, Fransızca, Italyanca, Portekizce ve Kastilyanca.

Sanırım 90 dakika boyunca aklı ile koşan bir takım izliyecez artık :). Ayrıca Arda, kalırsa Lincoln, Kewell gibi isimlerin de verimi artacaktır.

http://www.albertroca.com/en/

sitesinde tekniklerini anlatan 70 sayfalık bir pdf dosyası var.

İmba bir teknik kadromuz oldu yahu. :) Rijkaard, Neskeens, Pujol.

Son yardımcı antrenör de Türk bir isim olacak galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Kondisyonunu beğenmemiş takımın. 90 dk sahada savaşabilen bir takım yaratma hedefindeyiz dedi. Oyuncuları iki bölüme ayırarak çalıştıracakmış. Gruplara ayırma ve kişiye özel çalışmalardan bahsetti..Kapasitelerinin en üst noktasına taşıyacağız oyuncuları dedi.

Tesisleri çok beğenmişler ekip olarak..

Türkçe olarak ilk öğrendiği kelime: "Galatasaray RUHU" olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben seyrettim, ilk yarı çok keyifsizdi
erhan ve yaser çok istekliydi, takımın gerisi şimdiden umudu kesmiş
genç bir çocuk vardı, ortasahada, paf takımın yıldızıymış, ama çok kuvvetsiz, çektiği şut kaleyi zor buluyor

İkinci yarı serdar diye bir çocuk girdi, o fena değildi
Ve de Alparslan biraz iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

emre çolak sanırım bahsettiğin adam. baya teknik bir adam ama fizik olarak yetersiz a takımda oynaması için.sol ayaklı ortaları adrese teslimdi izlediim ilk yarı 20-25 dakika.

bir de artık şu aydın hırslansın adam gibi oynasın geliştirsin kendini diye beklersen sanırım iyice ümidimi kaybediyorum. adamda cidden büyük yetenek var ama hala eli belinde dolaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...