Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Birkaç saat sonra headset alıcam, 50-75 dolar civarında para harcamayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Off yok mu bilen anlayan gidip saçma sapan birşey almak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Headset tanımını açsan biraz, daha iyi olabilir. Mesela bu kalın kocaman süngerlilerden mi istiyorsun, ince head/neckband şeklindekilerden mi, operatör tarzı mı? Ne yapacaksın bununla, oyunlarda mı kullanacaksın? Çok bir bilgim yok, acil durumlarda kullandığım ucuz bir operatör headsetim var benim, bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olunur gibi geldi sadece. Bir de sabah denebilecek saatlerde sadece 1 saatte bir sürü cevap beklememek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sennheiser ve Plantronics çok iyi headset'ler yapıyor ama o fiyata modelleri var mı, varsa da nasıldır bilmiyorum. Olmadı Logitech headsetler de fena değil diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 A4-Tech kullanıyorum ben de wow oynarken ventrilo için, fena değil. 25-30 liraya almıştım sanırım. Zamanında Minton da kullanmıştım, o da epey sağlamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Logitech headsetlerin allah cezasını versin :P kullandım daha önce hiç memnun değilim klavye konusunda tmm ama kulaklıktan anlamıyor logitech. Ben genel kullanım için bir set arıyorum yani film müzik ts üzerinden iletişim ve oyun amaçlı olacak. İyi ses kalitesi konforlu (kulak kanseri olmak istemiyorum bazısı çok acıtıyor) ve fiyatı belirttiğim seviyelerde olan bir headset. Ürün adı belirtip link yoluyla tavsiye verebilecek olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Plantronics Audio 320 PC Plantronics Audio 350 PC Creative Fatal1ty Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daha 2 hafta once fln baya detayli olarak tartisilmisti bu bir baslikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://us.creative.com/products/product.asp?product=16337 Bunu almaya karar verdim umarım iyi bir seçim olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar