fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adam bişey demem. şanstır çünkü. direğe çarpan top goldür benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 teğet geçen kriz de değmemiştir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 teğete şanstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 NBA'de olsa gol sayılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 direkler kaldırılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 taş konsun direklerin yerine direk üstü filan olsun yorumculara rerörö yapcak malzeme çıkar bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 direkten dönen top yarın değilse ertesi gün unutulur... ya direği indiren top? işte bu bir efsanedir. metin oktay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet işte o unutulmaz. içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bir an ibne bi egfenrli gelip metin oktay top gibi mi yani diyecek diye korkmuıştum ama allah'tan sen geldin fede. metin oktay, efsane gibi. gibi ne lan efsane işte. lefter de iyi topçuydu ama metin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lefter iyi topçu ama metin efsanew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dalga geçmiyorsun di mi fede benle? aynı benim gibi düşünüğypr ve hissediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet lan niye dalga geçeyim kaç gsliyiz şurda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aslanım benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fede said: adam bişey demem. şanstır çünkü. direğe çarpan top goldür benim için ŞANS İLE TESADÜF ARASINDA BİR BAĞLANTI kurulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kovalent bağ var işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kovalent bağ, iki atom arasında, bir veya daha fazla elektronun paylaşılmasıyla karakterize edilen kimyasal bağın bir tanımımış, kimyam bildim bileli kötüdür:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 apolar kovalent var bide apo var arkadaşları var bunlara apolar diyoruz bu apolar kovalentmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 niyeyse hala güldüğüm başka bir top dönme hikayeside beşiktaşlı 'rahimden dönen top'tur. çocuğa rahim diye isim koyarsan top döner tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cahil misin nesin? bak fesat bir şahsiyete benziyorsun. yok lan rahim diyince hep karın falan geliyor aklımıza. değilmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çağrıştırdığı şey komik. oral diyede isim var hatta arkadaşım var oral diye fakat 'tanrının ışığı' demek. ama oral diyince tanrıymış ışıkmış falan kalıyor mu? kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oral tanrının ışığı hepimiz için dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 göksun oral senden çok özür diliyorum. benim de ortaokulda bu isimde bir arkadaşım vardı. çok diri kalçaları vardı. açık konuşayım, bir dönem fantezilerimin bir çoğunu kendisi süslemiştir ama bu benim hıyarlığım. konuyla ne ilgisi var çağrışımların hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 göksun erkek ismi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o senin fantezin. gayet hoş bir hatundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar