daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kayseri yarın, mehmet topuz fenerle anlasamadi besiktasa satiyoruz diyecek, cünkü hurmacı mehmet topuz gibi bir futbol degerinin yitirilmesine izin vermeyecektir. Değil tabiki lan 5 milyon euro var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmet topuz bjk forması filan giymiş. fener gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şu 2 gündür ts fb ve bjk de olanlar komedi ya valla gülüyorum 2 gündür. şu sıcak yaz günlerinde eğlence oldular. bi tek gs düzgün iş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: ah şu beşiktaş duble yapınca millet böyle sıyırıyor nereye laf edeceklerini şaşırıyor. yapma etme diyorum yok yine şov yapacak. dostum şu seneden once en son kaç sene once şampıyon olmuştunda bole havaya girdin birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pfff neler dönmüş yaa.ne topuzmuş arkadaş bi paylaşılamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lol buyrun edin o zaman imza atarsa... forma giymek farklı bişey, 2 klüp arasında birini seçip ona gitmek istyrm demesine rağmen zorla diğerine (ki imzalarsa zorla mı olur bilinmez) gitmesi farklı. revivo yu kabul edenler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mokoko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kufur var ban him.... bendede kufur var. banada ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 inprc said: şu 2 gündür ts fb ve bjk de olanlar komedi ya valla gülüyorum 2 gündür. şu sıcak yaz günlerinde eğlence oldular. bi tek gs düzgün iş yaptı. diyorum yarında kayseri başkanı gs ye verir mehmet topuzu. rahat ol bunun ucu gs ye dokunuır yani bi şekilde dasdas dokunsada şenlik çıksa ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuza mokokooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adam domine etti gündemi rijkaard gelmis haberi yok milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fb mehmet topuzu alsında o kadroyla bi yenelim mehmette rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bonservisi kaça gitti bu arada bilen varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu kadroyla 2 de 2 (kupayı karıştırma) artık çok zor valla :) bu arada bilgin olsun ligde fbnin 6 puan aldığı 3 takım var 17 takımda biri bjk edit: 5M+oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 biz ligde heyecan olsun diye yenildik. yoksa kupada ki gibi bi 4 bi 5 giderdik 2 maçtada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 :) evet heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 8 türkiye kupamızın 2 sini finalde fenerden almisiz, bilginiz olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 28 senedir kupa alamayan fenerden karıştırma diyorum sen o tenekeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yazık lan. zaten fenerin alamadığı bütün kupalar gereksiz kupalar. Şampiyonlar Ligi için bile yakında alıp napıcaz diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Galatasaray 14 müs yanlniz saygı duydum , kal geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahaha ne yazdın da yazık dedin merak ettim edit: cl neymiş peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Buyur fazla merak iyi değildir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: yazık lan. zaten fenerin alamadığı bütün kupalar gereksiz kupalar. Şampiyonlar Ligi için bile yakında alıp napıcaz diyeceksiniz. paf takımı görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kalecisiz yendik paf takımıylada 5 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar