Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörren, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.

HOYDA RİNNAAA NİNN NARİN NİNA NİNANAAYYYYY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

said:
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörren, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.

:D aziz mi demirören mi silahlar konuşur dsaxcz
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

said:

tüpleriyle, inşaatları bombalıcak
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

bu arada fb fazlasını verdi aldı bjk fazlasını verip yine alabilir demişsiniz böyle birşey olamaz çünkü kayseriyle hiçbir zaman anlaşmamıştı bjk zaten ilk anlaşan fb oldu bjk mehmetle anlaştı kural dışı olarak direkt kulüple konusmadan

kural dışı mı, etik dışı mı?

etik dışı dersen anlarım, ama kural dışı komik kalıyor, futbolcuyu ikna etmek, kulüple anlaşmadıkça bi geçerliliği olmayan ön sözleşme imzalatmak neden kural dışı = yasak olsun ki?

kaldı ki, tekrar yazıyorum, topuz fenere imzalamadıkça kayserinin malıdır, bjk kayseriyi ikna edip topuzu alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

FIFA transferlerde kulüpten izin almadan oyuncuyla resmi görüşmeyi yasaklar çünkü.

Hatta bu yüzden çok dava açılır her sene.

Zamanında R.Madrid oyuncuları Makalele ve R.Carlos'u ayartmaya çalıştığı ve kendisinden izinsiz olarak transfer görüşmesi yaptığı için Chelsea'yı, A.C. Milan 2 sene evvel aynı sebepten Kaka'yla görüştüğü için R.Madrid'i, Juventus İnter'i şikayet etmişti Fifa'ya, uyarı almıştı bu kulüpler.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

kurallar

sayfa 15

3. bent

A club intending to conclude a contract with a professional
must inform the player’s current club in writing before entering into
negotiations with him. A professional shall only be free to conclude
a contract with another club if his contract with his present club
has expired or is due to expire within six months.

diyor ki yani 6 aydan fazla zamanlı kontratı varsa önce kulüple anlaşacaksın arkadaş

edit: komik kalmıyor çünkü kural bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

görüşmenin resmi olup olmadığına kim karar veriyor?

edir: ben de onu diyorum, topuzla resmi mukavele imzalanmamış ki,
ön sözleşme diye, kayserispor ikna edilmedikçe bi değeri olmayan bi kağıt parçası imzalanmış.

ama bu topuz için "feneri istemiyorum, beşiktaşa gitmek istiyorum" demeye yeterli olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

avukatlar, menajerler oturup bir karara varıp imza atarsan resmidir.

resmiyet sözleşme varlığına bağlıdır.
2 tür sözleşme vardır yazılı ve sözlü
sözlü sözleşmeye yapıp imzayı sonraya bırakıp bu görüşmeyi resmileştirebilirler ancak buna çok fazla yanaşmazlar arada çok samimi yakın bir ilişki ve güven durumu yoksa
yazılı da imza gerektirir
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

ön sözleşme diye, kayserispor ikna edilmedikçe bi değeri olmayan bi kağıt parçası imzalanmış.

ama bu topuz için "feneri istemiyorum, beşiktaşa gitmek istiyorum" demeye yeterli olmuş.

Bunların hepsi yasak, futbolcu ayartmaya giriyo. Herhangi bi şekilde konuşamazsın yani bunları, kimse salak değil milyon dolarlık avukatları var Fifa'nın yamulturlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
FB genel olarak böyle bir kulüp, transferde etik metik takmayan, çirkefliği sonuna kadar zorlayan bir takım.

Birkaç mesajında paso buna benzer şeyler yazmışsın, sizin Ergun Gürsoy'un 80lerden beri süregelen yöneticilik hayatını bir incele bakalım, futbolcu nasıl dağa kaldırılır, nasıl saklanır öğrenmiş olursun. Türkiye'de bu işlerin duayeni ve ilklerindendir kendileri. Aynı şekilde İhsan Kalkavan ve Sinan Engin de iyi mafyacılık oynarlar transferlerde.
Topuz transferine dönersek, daha sözleşmesi sürüyor yani iptal edip ardından yeni takıma atacak. Bu yüzden ya Bjk'ya gider ya Kayseri'de kalır 1 sene daha. Kayseri üç kuruş için çirkeflik yaptı ve futbolcu elinde patladı olay bu. Bence Demirören fiyatı düşürsün 2-3 milyona bile alır adamı, Kayseri elinde patladığını anlayınca tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

bu durumda ne olur biliyor musun fifa derki 15. mdnin 3.bentine uymadığından bjk sana su kadar ceza...
Sosyal ağlarda paylaş

siz iyice fm yaptınız işi.

futbolcuyla ön görüşme/sözleşme yapabiliyor takımlar, kulübüyle anlaşırsa öncelik kazanmak için.
kulübüyle anlaşamazsa buhar oluyor o sözleşme tabi.
zaten o sözleşme futbolcunun kulübünü bağlamaz, futbolcuyu bağlar sadece.

yani size kalırsa bi takımın yöneticileri asla bi başka takımın topçularıyla aynı ortamda bulunmamalı,
mazallah transfer görüşmesi yaparlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahcenin ne kadar saygısız bir yönetimi varmış böyle . ayıptır adam beşiktaşlıyım diyor hayalide beşiktaşta oynamak var belkide . bir insanın hayarllerinyle nasıl oynayabilirler .
bide 19 mayısta dostluk maçı yapacaklardı galatsarayla neyinizi sizin dostluk fln siz ortalığı karıştırmaktan başka bişey yapamazsınız .
aziz yıldırım az kaldı seni alkışlaryan el üstünde tutan taraftarın bigün seni o kulüpten tekme tokat döverek atacak .

SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ M. TOPUZ ELİNDE SONUNDA O KUTSAL FORMAYI GİYECEK İLK MAÇINDA TÜRBÜNLERDEN GELEN O SESİ HAYAL EDEBİLİYORUM .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...