Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sdf herşeyi ayarladım bile fizikte yüksek lisans yaparken tez hocamı da matematikten seçeceğim artık çok geç. bütün bu süreç üniversite birinci sınıfta "protein folding" denen problem ile tanışmamla başladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: bütün bu süreç üniversite birinci sınıfta "protein folding" denen problem ile tanışmamla başladı sdf 2 yıl evvel yaptığını önemli bişey zannedip nasıl da yavşamışım. http://forum.paticik.com/read.php?21,2069670,2069675#msg-2069675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ardethi karı sanmışsındır aga. ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 zağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 edit: düzeltiyorum o dönem ilk moleküler modelleme dersimi almıştım, hazır yazılmış programları kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyordum klorofil mlorofil. ayrıca o zaman dilimi içersinde "vay be adamlar oturup yazıyo moleküler modelleme programları ben hayatta yazamam" diyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA :) AAAAAAAAA :)-D AAAAAAAAAAAAAAAAA! AAAAA AA AAAA A AAAAAAAAAA! AAAAAAAAA :( AA AAAAAAAAA (tu) AAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 biz tanımıyoz senin türkan hocanı. niye gereksiz ayrıntı veriyorsun? audience odaklı ol biraz. tam bir nerd ya. hey allam. daha önce bu platformda bahsettiğim, yan odamda kalan, virtual chemical experiments programı yazan ve facebookun ne olduğunu bilmeyen çek eleman gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 seren biliyo onun da hocası o görür belki diye yazdım ama sonra seneleri karıştırdığımı fark edip sildim zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu arada 7 sayfa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ıkına ıkına yaptınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ııııh hadi biraz daha ittirin bi dahaki sayfaya geçelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ıhhh ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hınk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pıınk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hadi laanggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oh. foş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aferin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: Ardeth said: bütün bu süreç üniversite birinci sınıfta "protein folding" denen problem ile tanışmamla başladı sdf 2 yıl evvel yaptığını önemli bişey zannedip nasıl da yavşamışım. http://forum.paticik.com/read.php?21,2069670,2069675#msg-2069675 asdasd demin bu linki okurken kendi sıkığım şeye inandım. dedim oha nerden biliyormuşum ben bunu. spo'yu açınca derin bi nefes aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sly-One said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA :) AAAAAAAAA :)-D AAAAAAAAAAAAAAAAA! AAAAA AA AAAA A AAAAAAAAAA! AAAAAAAAA :( AA AAAAAAAAA (tu) AAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: bu topik 3 sayfa olur. sonra ilerlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 biz baya laf soktuk yunus. yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 elesso said: ginaly said: bu topik 3 sayfa olur. sonra ilerlemez. ginaly said: Ardeth said: ginaly said: bu topik 3 sayfa olur. sonra ilerlemez. KAPAK OLSUN EHEHE başarılı bir lider, ekibini intrinsically motive etmeyi bilir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lan ben niye başlıkları hep 7 sayfa geçtikten sonra görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ters psikoloji işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar