Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bana Gladio daha cok cemaatmis gibi geliyor. Mesela sunu diyor: "Iskender Buyuk" said: Onlarin kim oldugu degil kimi ele gecirdigi onemli. Cevap veriyorum : - Yargiyi, polisi, tum devlet daireleri ve bir 5 seneye de tamamen askeriyeyi. Amerika desen zaten cemaat demek Amerika'nin gudumu demek. Ama tabii sorsan derin devleti acikliyor, ergenekonu acikliyor.Iskender Buyuk, Veli Kucuk gondermesi vesaire tamam da aslinda ergenekon'a dokunayim derken benim aklima nedense Amerika'yla cemaati getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 iskendere çok dayak yedirtiyorlardı polattan gençliğinde adam tokatlarken görmek güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 mani said: çuvalın intikamını sanal yollardan alan superman polat bu sefer gladio u çökerterek demokrasi fatihi olma yolunda emin adımlar atacak anlaşılan. memlekette senaryo yazmak çok kolay lan. televizyon izle, al eline iddianame yazar ol, film çek parayı kır. e sen de yazsana sen de milyoner ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abi o paragrafta mesele para kazanmak değilmiş ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fragman güzel olmuş filmde iyi olur herhalde. izleyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Polat en buyuk hayal kahramani olmus durumda artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 polat mi alir, gandalf mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 witch king alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 witch kingi memati sololar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 witch king gandalf'a tek atmış adam, memati terminator'u dovemiyceğine gore gandalfıda witch kingide alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Miroglu desert eagle ile hepsini yargilar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Katılıyorum Miroğlu sonuçta haydarinnası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pusu çok bozdu ya.iyice saçma sahneleri var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 turk sinemasının son zamanlarda ortaya cıkardıgı en saglam filmlerden biri diyebilirim, önyargısız gidin beyenirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kv hiç izlemedim izlemem sevmem polatdan da nefret ederim ama arada bi arkadaş izlettiriyordu kesik kesik bölümlerden bu iskender karakterini sevdim oynayan kişiden dolayıda ve konuşması falan da hoşuma gitti cool adam filmide hiç önyargısız izlicem dedim oturdum izledim ve beğendim gerçekten güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar