Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arkadaşlar şimdi 15 haziran itibariyle Malta'ya gidicem TOEFL kursuna.uçak biletim hazır,vizem 15 ine alındı,10 ağustosta kurs bitiyo ve +12 var vizede .. olay şu,malesef son sınavlarda biraz riske girdi durumum (en başta yoktu böyle bişi) dolayısıyla yaz okuluna kalma gibi bişi olabilir, şimdi oraya gidipte geri dönsem bi sürü parayı yakmış olurum, peki gidiş tarihimi erteleyebilirmiyim vize için ? uçak biletim air malta'dan,bunu atabilirmiyim ileri tarihe ? vize için nasıl bişi yapmam gerekir ? teşekkür ettim ilginize .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ekstra 100-150$ yada öro ödeyip bilet tarihini değiştirebilirsin, bide vizeni uzatıcan 1-2 ay daha konsolosluğa başvurup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Laorx'un dediği gibi yapabilirsin fakat vizeyi uzatmak için kilit mesele önce dil kursu tarihlerini değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Malta'ya vize gerekmiyor diye biliyordum ben ya, yakın zamanda mı geldi yoksa şehir efsanesi miymiş acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dil kursu için 250 euro gibi bi para vermiştik,gerisini ödememiştik. onu atabiliriz sanırsam neticesinde her pazartesi ders başı yapılıyo onlarda. bu işin bana zararı muhtemelen bi 300-500 euro arası bişi olur heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar