Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 edit: halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kendi msnimi veririm kızsa ;))) dfgfdsgjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 püuuu biz sorarken "msn kullanmıyorum, gtalk kullanıyorum"du. oh olsun , beter ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne yapayım, karşımdaki nasıl kuracağını bilmiyor gtalk'ı. istersen yollayayım sana da. hatta yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 gtalk ne arkadaşım marjinalmisiniz? kur meseneni işte :P bu arada soru eki ayrı olcak, şimdi farketttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar