eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ultimaya başladım ama henüz hiçbişey yapmadım hiçbişey de anlamadım . wow oynadım daha önce neler benziyo ne yapmam gerekiyo oyunda ?? nedir yani ultima ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evladım sen kocaman bir çılgınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 nerde başladın agatör . Bi tane ins mage char aç nightshade ve blank scroll al mage vendordan otur poison scroll yaz inscription 60 olana kadar sonra 60 oldu ne yapiim die yaz cevap verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 wow ile hiç birşeyi benzemez, ultime online, kendine özgü üstün sistemi ile harika bir oyundur :) yeniden keşfetmen lazım oyunu :) bence de mage oyna, scroll fln bul kitabın için, büyü yaptıkça skill'in artcak, daha aşmış büyüler yapabilir olcaksın.. yaratık kes, PK'lere dal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pyramidde . mage çatım zaten.du bi yapıyim dediklerini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mage felan açma lan git fencing healing bi karakter aç tabi age of shadows sa run uo ise hiç başlama çok leş run uo git mezarlığın birine moonglowdaki sakindir oraya git dal yaratıklara bi yandan bandajla kendini bi yandan dal parry kasıcam diyosan kalkan tak bi tane de boşver ultimayı ya sen oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fencingin nesi zevkli ya, mage olmadan oynanmaz o oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya aslında ilk plate setli at hırsızı gibi başlamalı oyuna öylede zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mage vendor arıyorum .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lordum 5gp plz de demek lazım oyunda :P eahueauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi piramidde warlock olcaksın aslında . zaten herşeyi skill dummylerle kasıosn 1 günde char çıkıyo çok bayık . ama actionu nasıl bilmiyorum geçen arkadaş adam bulamadım diyodu actide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eysofspeyds said: mage vendor arıyorum .. :D bu arada oyuna başladığın yerden 3-5 adım ileri gidip sağa dönceksin sonra dümdüz gidiceksin mage binasına girersin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 öldüm lan :D ee ressurect yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi oyuna başladığın yerde hemen dümdüz git sağındaki ilk bina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eysofspeyds said: öldüm lan :D ee ressurect yok ? yeni karakter açıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence sen git bak peacemaking-provacation-discordance bu üç skill açıksa eğer(Genelde türk serverlarında kapalıdır) bard aç. Bu 3 skill i yüzle bak ne kadar zevk alacaksın:P Not: Bunlar için Musicianship kasman lazım tabii ki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dragon tameledim ben onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence başlama eskiden o grafikler çekiliyordu ama şimdiki oyunları bir kere görünce o grafiklere dönmek çook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o grafikler nasıl bırakılır bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Bence sen git bak peacemaking-provacation-discordance bu üç skill açıksa eğer(Genelde türk serverlarında kapalıdır) bard aç. Bu 3 skill i yüzle bak ne kadar zevk alacaksın:P Not: Bunlar için Musicianship kasman lazım tabii ki de... ahah benim kafamda biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 senko said: "Urgunta Wolfer" said: Bence sen git bak peacemaking-provacation-discordance bu üç skill açıksa eğer(Genelde türk serverlarında kapalıdır) bard aç. Bu 3 skill i yüzle bak ne kadar zevk alacaksın:P Not: Bunlar için Musicianship kasman lazım tabii ki de... ahah benim kafamda biri :D Birbirine dalan vendorlar!!! Yapan: Veilardo Sonuç: Ban!!! Ama eğlenmiştim. Benim yüzümden kimse item alamamıştı o iki mage vendorundan. Not: İlk dalan Call Lighting atmıştı diğerine hatırlıyorum:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 imba tamer bard ım vardı benim ya :( ww si olsun dragonu olsun nm si olsun valla pvp bile yapıyodum o kadar sağlamdı sadksaşlkdsaşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o grafikler icin cocugumu keserim bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fortuna said: Bence başlama eskiden o grafikler çekiliyordu ama şimdiki oyunları bir kere görünce o grafiklere dönmek çook zor. Ne grafiği abi ya! Grafik midir her şey ? Senin Wow'un da binek üstünde savaşma var mı? Koskoca Death Knight olmuşsun ya da Paladin, Altında kasıntı atlar! Savaş başladı. İn attan. Efendi olmuşsun ama!!! Daha binek üstünde savaşmayı öğrenememişsin. Ultima'ya uzanan dillere !An Ex Por! :D:D:D :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar