fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kütahyalıyım ben bu arada. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermitin istediği kız tüm ev yemeklerini yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne var lan şansımı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit en az 3 çocuk ister benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abartmayın 3 çocuk 2 tane ideal arkadaşlar evin mutluluğu için bide domates doğrayamıyosan cidden fede al senin olsun bu kanka doğum günü hediyem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lyvanna_Dolores said: kermit said: Lyvanna_Dolores said: ginaly said: OOO KÜTAHYADA OKSJİEN İNTERNET KAFE VAR DURUYO MU TUGAYIN ORDA OTURURDUK BİZ ESKİDEN. ahahaha ilk evim çok yakındı zorla diablo indirtmiştim oraya sonra pc geldi gitmedim cafeye OOOO HEP İSTEDİĞİM TARZDA KIZ LAN DİABLO OYNAYAN KIZ OHA yok ben senin istediğin tarz kızlarla kesişim kümesi bile oluşturacağımı sanmam.domates doğrayamayan bir asalağım !11!! :dellendimbakgene: fedeye bağlıyorum seni. fede duyuyomusun bizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lan iş güç yapan kızı napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 müteahhit misin olm işçi mi arıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 biz mal mıyık ki satılak, koşun kızlar gönlümüzün istediğine varak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermitle evlenmek derenin kadını larvalarının anası olmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yuvayı dişi kuş yapar niye aramasın kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şş sessiz olun kendi doğal ortamında konuşsun biraz utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 utopia said: kermitle evlenmek derenin kadını larvalarının anası olmak demek. selin kalbimi kırdın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben almıyayım abi, yeni kalkım sofradan saol afiyet olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: utopia said: kermitle evlenmek derenin kadını larvalarının anası olmak demek. selin kalbimi kırdın cidden neden ya espri yaptım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 illa birine bağlamak zorunda mısın kermit sansar çakal mıydı o lombaktaki adamın adı bkz. vesikalıktan karakter tahlili yandaki tülin hanımı size uygun gördüm ve sizin ağzınızdan bir şiir yazdım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fişten karakter tahmini vardı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 OHA FOTO KOYDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 DOLORES SEN MİSİN O? EĞER SENSEN MUTLULUKLAR DİLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 utopia said: kermit said: utopia said: kermitle evlenmek derenin kadını larvalarının anası olmak demek. selin kalbimi kırdın cidden neden ya espri yaptım =/ alındım dere larva felan çok mu kötü bi insanım ben yani bi dolarenes midir nedir geldi hemen kışkırttı bana seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eğer sen değilsen iyi antrikot çıkar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kurbağa kermit değil misin oğlum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şş çaktırma anlamadı daha espiriyi bırak biraz takılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 melaba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok sakallıymış suratın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar