Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bence o kadar komik bir espiri değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: empat said: ay siz çok ruhlusunuz çünkü.çıkarcı ve bencilsiniz bi kere..ne duygusundan bahsediosun.ancak arkadaşlık edebilirsiniz zaten dier yönler pek gelişmemiş=)maça gidin camış gibi zıplayın mesela..oturup araba konuşun.. geçen gün yolda bi kaç eleman gördüm haywan gibi birbirlerine vuruolar sözüm ona şakalaşıp birbirlerine sewgi gösterisinde bulunuo ayıcıklar :D:D: bağladığın yerler alakasız arkadaşlık konusunda her zaman erkekler daha dikkatli daha hassastır kadınlar bi kıyafet alır ayy ne güzelmiş der ama kıskançlık duygusu bile vardır içinde benim niye yok ama erkek bunlara önem vermez paraya pula maddi değerlere önem vermez erkekler için manevi şeyler ön plandadır. erkekler arkadaşlıklarını zedelememek için bazen ilişkilerinde bile problem yaşar örneklerini yaşayan burda çok olmuştur. kadınlar ise sadece kendini düşünür. bkz şekspir adam bir yaz gecesi sonesini erkege yazmıs shall i compare thee to a summer's day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 MERHABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ardeth'e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: bence o kadar komik bir espiri değildi SANANE LAN SANA MI GİRDİM KRİZE GİRDİM alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 he ben bana diyon zannettim ama olsun lafımı geri almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bana mı demiş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet sana dedim o kadar komik bir espiri değildi yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BANA MI DEDİN BİLADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sahfhdsajhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bağa mı didin? bağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 SANA NE LAN SANA MI GİRDİM KRİZE GİRDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kime dedin olm kavga çıktı resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oo kavga var thunder bluffa uçarken izleyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 SANA MI DEMİŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ona dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 SİNA EĞER BANA DEDİYSEN HAYATTA MUTLULUKLAR DİLERİM. EĞER BANA DEMEDİYSEN YİNE MUTLULUKLAR DİLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: ona dedim ONA UTKUNUN ANNESİNİN İSMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 obsesifik said: kermit said: "5 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun. kızlar her zaman birbirini kıskanır çekiştirir senin hakkında güzel söyler ama içinden neler geçirir. erkeklerde o yoktur. erkekler içinden ne geçerse söyler. temiz bi erkek arkadaş edin 5 kıza bedeldir." doğru demiş sırf bu yüzden kız arkadaşım yok mesela benim he var da arkadaş yani dost değil.yüzüme gülüp de arkamdan konuşan dosta ihtiyacım yok. p.s he bu arada istisnaları vardır ona da bişey diyemem +1 merveme <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi kaynanadan sonra aralıksız gülüyorum. ciddiyim kalbim duracak. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet sana sana sana hepinize be iğrenç rezil yaratıklar. onlar okul istiyor, okumak istiyor. nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lyvanna_Dolores said: obsesifik said: kermit said: "5 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun. kızlar her zaman birbirini kıskanır çekiştirir senin hakkında güzel söyler ama içinden neler geçirir. erkeklerde o yoktur. erkekler içinden ne geçerse söyler. temiz bi erkek arkadaş edin 5 kıza bedeldir." doğru demiş sırf bu yüzden kız arkadaşım yok mesela benim he var da arkadaş yani dost değil.yüzüme gülüp de arkamdan konuşan dosta ihtiyacım yok. p.s he bu arada istisnaları vardır ona da bişey diyemem +1 merveme <3 YA BİZ NERDEYİZ SEN NERDESİN YA HEY YAVRUM BİZ NERDEYİZ BAK Bİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: Ardeth said: ona dedim ONA UTKUNUN ANNESİNİN İSMİ ANAMI KARIŞTIRMA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 SİNA KARIŞTIRDI LAN BENMİ KARIŞTIRDIM ANANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: evet sana sana sana hepinize be iğrenç rezil yaratıklar. onlar okul istiyor, okumak istiyor. nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara! [LARGE]AAHHAHAAHAHAHAHHAAH[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar