kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dün 3.1.3 patchini yapamıyodum wow launchera tıkladığımda direk oyuna giriyodu herkeste yaparken bende yapmıyodu patchi. 3.1.2 de kalıyodu anlıycanız. herneyse sonra wowu repair ettim sonra yaptı patchi. ama bazı sebeplerden dolayı sistemi geri almak zorunda kaldım 2 günlüğüne felan. doğal olarak patch de gitti tekrar repair yapmak zorunda kaldım wowu ve şu anda patch yapmaya çalışıyo 3.1.3 ü ama %78 e gelince şöyle bi mesaj çıkıyo. "Patch Aborted. The file "basesignaturefile" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors." repair felan ettim tekrar ama fayda etmedi. ne yapmam lazım ? patchi başka yerden çekeyim diyorum şu anda virüs programı yüklü değil pc de adam gibi bi tane alıcam trojan mrojan korkuyorum blizzardın sitesinde varmı yoksa çekebileceğimiz bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 beyler beni sevmiyomusunuz ? şu anda wowa giremiyorum neler hissediyorum düşünün. inşallah sizinde başınıza gelir diye bedduamı edeyim yani yardım etsenize =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bi fikrim yok sorun hakkında ama bence bilmediğin siteden çekme patchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Geri alma olayını yaptığın için çok sakat o ya... Sistem dosyaları için yarıyorda böyle unofficial(windowsun kendisi için) prgramlarda sorun çıakrtabiliyor. WOTLK dvdsinden reinstall görünüyor gibi. Bende repairde geçiyodu böyle bişey olunca. Bide WoW.exe yi değiştirmeyi deneyiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Cevabı mesajında yazıyor kermitcim. kermit said: "Patch Aborted. The file "basesignaturefile" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 cevabı orda yazmıyo çözümünü buldum işte tekrar silip yüklemedim felan yani neyse söylemiycem inşallah başınıza gelir. sinir hastası olunuyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar