Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abiiiiiiiiii
Diş beyazlatma ( Home Bleaching veya Tek Seans Işıksız Office Bleaching ) ücreti :

Türk Diş Hekimleri Birliği ; Asgari ( en az ) ücret tarifesine göre : 732,072,000 TL ( KDV Dahil ) ( Temmuz sonrası : 783,048,000 TL olacaktır )

- Ödemeler Kredi kartı ile taksitlendirilerek yapılabilmektedir.[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
Abiiiiiiiii
ben söyle 200 300 flan beklıyodum onu aileme zor ikna ettirmiştim bu neeeeeeee abi napcam ya lanet olsun ya ![signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
baksanıza nasılken nasıl olmuş inanılmaz ya
http://www.disbeyazlatma.com/nasil.asp[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
bn çevremde dişlerimin beyazlığı ile tanınırım ...

ben kafanla tanınırsın diye biliyodum :)
oha leyn bende devam ediyim fırçalamaya bu ara saldım bayaa :)
yani bnde tanınmak istiyorum da... :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
aklıma gelmişken solimm
bugün rüyamda iki ön dişimin kırıldığını gördüm iğrençti.
Sabah ilk işim aynaya girmek oldu :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
home bleaching yöntemi daha ucuzmus ole 780 milyon flan değil bu yöntem 270 milyon civarı bunu yaptırayım o zaman aynısı Office Bleaching 1 seferde hemen oluyo Home Bleaching 3 - 4 gün sonra beyazlıyo.Senelerdir bekliyorum dişlerimin beyazlamasını 3 4 günmü bekleyemiyeceğim :)[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
ilginç bi sorun kardeşimde de vardı dişçiye fln gitti bi ara geçti de sonra tekrar eski haline dönüo yavaş yavaş (ki her gün 3 kez fırçalar dişlerini) .. hiç fırçalamamayı dene bi de!.. (şaka bi yana geçmiş olsun )
Mesaj tarihi:
saol abi Allah kimsenin başına vermesin ya[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907
Doğduğu yer : Kadıköy
Baba adı : Pierre Van Hooijdonk
Yaşadığı yer : Sükrü Saraçoğlu
Mesaj tarihi:
said:
L0cksmiTh, 20 Mayıs 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
home bleaching yöntemi daha ucuzmus ole 780 milyon flan değil bu yöntem 270 milyon civarı bunu yaptırayım o zaman aynısı Office Bleaching 1 seferde hemen oluyo Home Bleaching 3 - 4 gün sonra beyazlıyo.Senelerdir bekliyorum dişlerimin beyazlamasını 3 4 günmü bekleyemiyeceğim :)

bahsettiğin beyazlatma yöntemleri ilk başta beyazlatıyo. bikaç ay beyaz kullanıyosun dişleri sonra gri hal alıyo ve sürekli yaptırmak zorunda kalıyosun diye biliyorum.
ve sanıyorum zararlı bir işlem. bir yerlerde yasaklandı gibi birşey hatırlıyorum (bundan emin değilim)
ayrıca fazla diş macunu kullanımı da (aşırı flor) sararmaya yol açar.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 20 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya abiler yokmu sağlıklı bir beyazlatma işlemi ya ...[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907
Mesaj tarihi:
said:
Cico, 20 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
o operasyonlar yaskalandı avrupada zararlı made var dıye

türkiye'de yasak değil ama neyse
bu home bleaching yöntemi var diş boyutu alıyo bı jel i var yatarken o diş kabının ıcıne jel i sıkıyorsun 3 4 gun sonra dişlerin bembeyaz oluyomuş bu yöntem hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdiye kadar konuştuğum bütün diş doktorları dişin kendi renginden öte bir beyazlamanın beklenmemesi gerektiğini söylediler hep

bu saç rengini değiştirmek gibi bir şey, genetik kodda ne varsa odur, beyazlatmak için bir şeyler yapabilirsiniz belki ama kalıcı olmaz dediler hep

yüz milyonlar vermek de kişinin kendi tercihi tabi bişe diyemeyiz[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Mesaj tarihi:
De gidin kitap mitap okuyun.[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir!
Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!!

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
o tv'de mankenlerin filan dişlerinin beyaz görünmesinin nedeni diş pudrasıymış ben birinde görmüştüm böyle, diş makyajı işte çabucak siliniyo kesin çözüm değil. bi de annem beyazlatmıştı dişini, 1 hafta sonra tekrar sarardı doktoru demiş ki, tükrük yapısı da dişlerin sararmasına neden olabiliyormuş.. çaresi yokmuş, zaten temizletmesine rağmen tekrarladı.[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...