Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lütfen üstteki msjaquote yapma...hoş geldin bu arada..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kusura bakmayın bilmiyordum..[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Abiiiiiiiiii Diş beyazlatma ( Home Bleaching veya Tek Seans Işıksız Office Bleaching ) ücreti : Türk Diş Hekimleri Birliği ; Asgari ( en az ) ücret tarifesine göre : 732,072,000 TL ( KDV Dahil ) ( Temmuz sonrası : 783,048,000 TL olacaktır ) - Ödemeler Kredi kartı ile taksitlendirilerek yapılabilmektedir.[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yuhH! *banyoya koşar,fırçayı kapar..*
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Abiiiiiiiii ben söyle 200 300 flan beklıyodum onu aileme zor ikna ettirmiştim bu neeeeeeee abi napcam ya lanet olsun ya ![signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 eee..sarı sarı sarı.. :Ppp[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 neyse ne ya vericem valla napim artık :([signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 baksanıza nasılken nasıl olmuş inanılmaz ya http://www.disbeyazlatma.com/nasil.asp[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kolpadır o ya o kadar olur muymuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 10:41 tarihinde demiş ki: bn çevremde dişlerimin beyazlığı ile tanınırım ... ben kafanla tanınırsın diye biliyodum :) oha leyn bende devam ediyim fırçalamaya bu ara saldım bayaa :) yani bnde tanınmak istiyorum da... :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hehe...şakacı gençlik..ülen bi gün öldürcen beni bu esprilerinle ama bakalım.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Mayıs 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 aklıma gelmişken solimm bugün rüyamda iki ön dişimin kırıldığını gördüm iğrençti. Sabah ilk işim aynaya girmek oldu :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hehe doru abi o kadar fiyat resmi fiyat[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya ben ruyamda dıslerımın beyazladıgını bıle gormuyorum ya[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 home bleaching yöntemi daha ucuzmus ole 780 milyon flan değil bu yöntem 270 milyon civarı bunu yaptırayım o zaman aynısı Office Bleaching 1 seferde hemen oluyo Home Bleaching 3 - 4 gün sonra beyazlıyo.Senelerdir bekliyorum dişlerimin beyazlamasını 3 4 günmü bekleyemiyeceğim :)[signature][hline]Gündüz güneş için Gece ay için Gül bahçe için Sen benim için
elle_iphe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ilginç bi sorun kardeşimde de vardı dişçiye fln gitti bi ara geçti de sonra tekrar eski haline dönüo yavaş yavaş (ki her gün 3 kez fırçalar dişlerini) .. hiç fırçalamamayı dene bi de!.. (şaka bi yana geçmiş olsun )
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 saol abi Allah kimsenin başına vermesin ya[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907 Doğduğu yer : Kadıköy Baba adı : Pierre Van Hooijdonk Yaşadığı yer : Sükrü Saraçoğlu
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: L0cksmiTh, 20 Mayıs 2004 10:31 tarihinde demiş ki: home bleaching yöntemi daha ucuzmus ole 780 milyon flan değil bu yöntem 270 milyon civarı bunu yaptırayım o zaman aynısı Office Bleaching 1 seferde hemen oluyo Home Bleaching 3 - 4 gün sonra beyazlıyo.Senelerdir bekliyorum dişlerimin beyazlamasını 3 4 günmü bekleyemiyeceğim :) bahsettiğin beyazlatma yöntemleri ilk başta beyazlatıyo. bikaç ay beyaz kullanıyosun dişleri sonra gri hal alıyo ve sürekli yaptırmak zorunda kalıyosun diye biliyorum. ve sanıyorum zararlı bir işlem. bir yerlerde yasaklandı gibi birşey hatırlıyorum (bundan emin değilim) ayrıca fazla diş macunu kullanımı da (aşırı flor) sararmaya yol açar. [Bu mesaj nek2004 tarafından 20 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 o operasyonlar yaskalandı avrupada zararlı made var dıye[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya abiler yokmu sağlıklı bir beyazlatma işlemi ya ...[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907 Doğduğu yer : Kadıköy Baba adı : Pierre Van Hooijdonk Yaşadığı yer : Sükrü Saraçoğlu
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Cico, 20 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki: o operasyonlar yaskalandı avrupada zararlı made var dıye türkiye'de yasak değil ama neyse bu home bleaching yöntemi var diş boyutu alıyo bı jel i var yatarken o diş kabının ıcıne jel i sıkıyorsun 3 4 gun sonra dişlerin bembeyaz oluyomuş bu yöntem hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907 Doğduğu yer : Kadıköy Baba adı : Pierre Van Hooijdonk Yaşadığı yer : Sükrü Saraçoğlu
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 şimdiye kadar konuştuğum bütün diş doktorları dişin kendi renginden öte bir beyazlamanın beklenmemesi gerektiğini söylediler hep bu saç rengini değiştirmek gibi bir şey, genetik kodda ne varsa odur, beyazlatmak için bir şeyler yapabilirsiniz belki ama kalıcı olmaz dediler hep yüz milyonlar vermek de kişinin kendi tercihi tabi bişe diyemeyiz[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 De gidin kitap mitap okuyun.[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir! Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!! Phann - Exca/Hib
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 o tv'de mankenlerin filan dişlerinin beyaz görünmesinin nedeni diş pudrasıymış ben birinde görmüştüm böyle, diş makyajı işte çabucak siliniyo kesin çözüm değil. bi de annem beyazlatmıştı dişini, 1 hafta sonra tekrar sarardı doktoru demiş ki, tükrük yapısı da dişlerin sararmasına neden olabiliyormuş.. çaresi yokmuş, zaten temizletmesine rağmen tekrarladı.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 diş sağlığı ve güzel görünmesi önemlidir bea çoğu insanın ilk baktığı yerdir..[signature][hline]I'm For ReaL
Öne çıkan mesajlar